Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkáltatóknak miért könnyű...

A munkáltatóknak miért könnyű alkalmazottakat kirúgással fenyegetni indokolatlanul is, csak hogy hatalmat éreztessen, dícsérni meg miért fáj nekik?

Figyelt kérdés

A vezetők hogy lehetnek vezetők, ha ennyire elbaltázott jellemtelen primitív csicska emberek?

Hogy kerülhetnek ezek vezetői pizíciókba, akik kb alkoholista nyuggerek szintjén élnek hogy az van amit én mondok meg amig az én kenyerem eszed?

Hogy lehet az hogy a legprimitívebb emberekre hasonlítanak?

#alja és a teteje ugyanaz
jún. 6. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
1 percig se bírnál egy ilyen vezetői pozíciót.
jún. 6. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert gyenge, nincs más eszköz a kezében. Agyilag nem is tud eljutni odáig, hogy mással is tudna hatni a jónépre.
jún. 6. 18:28
 3/7 A kérdező kommentje:

Voltam már vezetőiben(alsó szinten) egy kisebb cégnél, simán bírható. És lojálisan csapatként is egyutt lehet működni. Normális asszertív kommunikációval is. Ott a vezetőim is normálisak voltak. Meg másik munkahelyen is. Nem is róluk szól a kérdés.

Hanem a többiről akik messze vannak az értelemtől is, az intelligenciától is, nem különböznek az alkoholisták szintétől sem, és vezetők mégis. Ennyi erővel úgy érzem kocsmába kéne járnom tanulni a stílust, a szocializációt, aztán talán feljebb léphetek én is.

El vagyok képedve hogy ennyi erővel a Kolompár Dzsenniferek echte vezetőknek születtek. Csak ki kéne tanulniuk vmit plusz de igazgatói szintig vihetnék.

jún. 6. 18:48
 4/7 A kérdező kommentje:
*szintjétől
jún. 6. 18:52
 5/7 Katona Dius ***** válasza:

Meglátásom: mert nem dolgoznak, van idejük nyalni, így fentebb kerülnek, mert a nagyfőnik kb csak őket imserik, velük meg jóban vannak.

Nekem több főnököm is került így vezetői pozícióba. A jelenlegi is így került a helyére, semmihez nem ért, nem is csinál semmit, az ő munkáját a sajátunk mellett még 4en végezzük. Konkrétan csak aláírásokra lehet használni, semmi másra. Viszont valamilyen szinten belátja, hogy kb mi dolgozunk helyette, így a mi szavunkra ad, és ha mondunk valamit, hogy így kéne, akkor az úgy lesz.

Legutóbbi példa: Lett felvéve egy csaj, aki iszonyat jól eladta magát állásinterjún (én is bent voltam). Meg is örültünk, hogy jajj de jó, pont jó lesz ide. Fel is vettük. A próbaidő első hónapja úgy telt, hogy két hétig meg sem volt hajlandó moccanni, egy szalmaszálat nem tett keresztbe. Mert neki nem tetszik, a program, amiben dolgozni kell, neki nem tetszik a munkaidő, stb.. Két hét után beteg lett, két hét táppénz. Ugyanígy telt a 2. hónap is, megint két hét táppénz, semmi munka. Mily meglepő, a harmadik is patentra ugyanez. Főnök mondta, hogy hát várjunk még, hátha megembereli magát. Na mondom esélytelen. 3 hónap alatt 6 hetet volt bent, akkor sem csinált semmit a szó legszorosabb értelmében. 6 hetet volt táppénzen. Fizetünk neki a létezésért, közben az ő munkáját meg valaki másnak kell elvégeznie a sajátja mellett. Nem buli. Akkor inkább rugjuk ki próbaidő alatt és osszuk szét a bért azok között, akik között eloszlik a munkája. Az lett a vége, hogy kirakták, most keresünk helyette mást, de ha nem lesz, akkor szétosztjuk a bért azok között, akik a sajátjuk mellettezt a munkakört is elosztják.

jún. 6. 23:41
 6/7 A kérdező kommentje:

Nálam is ez van sokszor hogy én dolgozom helyette. Az is olyan zavaró pl hogy én írok meg egy egész szerződést de aztán az ö nevén fut mintha ő ugyintézte volna, vagy árajánlatokról is én egyeztetek én kérek módosításokat be, stb, de minden úgy megy ki a felettes szervnek is hogy az ö neve van odabiggyesztve, ha köze nem volt hozzá sem csak lepasszolja a saját feladatait.

Mintha neki szereznék jópontokat babérokat. De még az igi se tudja hogy az én munkám az egész.

Ezen kivul számtalan más is van amit nem passzol le. Szoval azért arról nem szól hogy semmit nem csinál.

De olyan is volt hogy a saját hibáját kente rám a felettesek előtt.

A beszédstílusa meg az i-n a pont.

jún. 7. 11:16
 7/7 Katona Dius ***** válasza:
100%

Nálunk is ilyesmi, de én szoktam jelezni a felettesének, az adott munkát ki végezte el. Vagy az adott hiba ki miatt van. Ha én hibáztam, elismerem, de gyakoribb, mikor ő.

És az infó áramlás is bajos sokszor, van hogy az utolsó utáni pillanatban tudok meg dolgokat, aztán lehet kapkodni.

jún. 7. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!