Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Óvodapedagógusi munka mennyire...

Óvodapedagógusi munka mennyire könnyű?

Figyelt kérdés
Gondolom könnyebb óvónőnek lenni, mint pl. dajkának egy óvodában.
2024. ápr. 2. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem könnyű. Az a könnyebb, amit szívesebben csinálsz, és amihez jobban értesz.
2024. ápr. 2. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Ha szereted könnyű. Én kisgyermeknevelő vagyok, imádom a kis törpöket. Neked már pelenkázni sem kell 🙂.
2024. ápr. 2. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem semennyire sem könnyű 20-30 gyerekre vigyázni olykor tök egyedül, programokat kitalálni, fegyelmezni, beilleszkedést segíteni, karácsonyi, mikulás, anyák napi stb műsort összeállítani stb stb. Mindemellett pedig adminisztrálni, mert papírmunka is rengeteg van.
2024. ápr. 2. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam vigyázni két kislányra baráti alapon, 4 és 5 évesek. Na ha kapnék még belőlük huszat egész napra, akkor kitépném a hajamat. Szerintem nagyon nem könnyű munka.
2024. ápr. 2. 22:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#2 vagyok. Nyilván kell az elhivatottság ezekhez a szakmákhoz. Ha az megvan benned, akkor imádni fogod. Annyi szeretetet kapsz, mint sehol máshol. Ha viszont nincs meg, inkább bele se kezdj.
2024. ápr. 2. 23:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha szívesen vagy gyerekekkel, akkor jó munka, könnyűnek semmiképpen nem nevezném.
2024. ápr. 3. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!