Adómentesek ti így nettó mennyivel kaptok többet?
Figyelt kérdés
Én is az vagyok és kíváncsi vagyok mert mindenkitől mást hallokjún. 4. 16:08
11/15 anonim válasza:
7, levonva tb van, az állam osztja fel utána. Évekkel ezelőtt megszűnt pl a munkaerőpiaci, amikor összevonták őket.
12/15 anonim válasza:
11 igazad van, bár a kérdés szempontjából ez most irreleváns
13/15 anonim válasza:
Nem vagyok adómentes, mert vén szar vagyok, de nálunk kb. 80 000-el kapnak többet a 25 év alattiak. És tendencia, hogy mikor betöltik a 25-öt, és rájönnek, hogy albérlettel, mindennel együtt épp, hogy kijönnek, akkor felmondanak, és akár külföldön, akár Budapesten keresnek egy jobb ajánlatot. Mondjuk csak egy munkatársam volt, aki Budapesten jót kapott, a többi mind küldöldre ment. De na, ez egy megfigyelhető tendencia nálunk. 24 éveseket már számításba se vesznek sajnos, mikor egy magasabb pozira kerenek embert, mert úgyis nagy valószínűséggel felmond majd.
14/15 anonim válasza:
Ah, igazqd van 5ös, ez meg sem fordult a fejemben :D
15/15 anonim válasza:
A bruttó jövedelem 33,5 százalékát vonják le ami adómentesen csak 17-18,5 százalékot jelent. Tehát kb. fele annyit kell adózni.
Forintra pontosan nem tudom de mondjuk valaki keres bruttó 500ezret akkor 500.000×0,18=90.000
Ami annyit jelent hogy 320 ezret kapsz kézhez. Adómentesen meg úgy 410 körül.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!