Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy gyárban miért akkora bűn...

Egy gyárban miért akkora bűn az ha valaki néha munka közben rá mer nézni a telefonjára? Minek tiltják ennyire? Pedig tök természetes dolog a mai világban

Figyelt kérdés
Főleg ha jön valami fontos üzenet
2024. jún. 3. 02:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
13%

Nem véletlenül ül az ilyen a soron

Mint pl te? :D

2024. jún. 3. 07:42
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
Egy gyárban ez ilyen. Ott te tényleg csak biorobot vagy. Ha rá akarsz nézni a telefonodra, akkor menj ki, mint egy pisiszünetre. Ennyit tudsz tenni.
2024. jún. 3. 07:47
 13/22 anonim ***** válasza:
83%

Minél több engedményt kap az - átlagos - ember, annál pofátlanabb.

Önmagában az nem is lenne probléma, hogy az ember időközönként ránéz a telefonjára, de ennek az egészséges mértékéről sok ember egyszerűen nem hajlandó tudomást venni, - szinte mindenki megtalálja az önfelmentő körülményt és (vissza)él ezzel, mert valamiért többnek képzeli magát másoknál. Az sincs arányban, hogy valaki szimplán csak függő és összemossa az egészséges információigényt a mentális betegségével. Egyesével kiválogatni a függőket meg lehetetlen küldetés kategória, - egyszerűbb kollektívan alkalmazni a korlátozásokat.

A rádiótelefonok elterjedését megelőzően is voltak működő protokollok, csak az emberek egyre inkább háttérbe szorítják a józan ítélő képességüket. Szánni tudom az olyan embereket, akik képesek fizikálisan (!) belegyalogolni az utcán egy munkagödörbe csak azért, mert olyan szinten telefonfüggők, hogy 10 másodpercre képtelenek le/eltenni a rádiótelefont. Az meg végképp ki szokta verni nálam a biztosítékot, amikor két-három gyerekkel látok lent az utcán "szülőket", akik ahelyett, hogy arra figyelnének, hogy a gyerekük ne lépjen le az útra a kocsik elé, ill. megtanítaná nekik, hogy miként lehet átmenni az úton, időközönként átszellemülten bólogatva vánszorognak telefont b@szkurálva a gyerekeik után, mint egy zombi! -Nem értem, hogy az ilyen droidok mire és minek szaporodnak, - mert ugyanilyen droidokat adnak a társadalomnak, mint ők maguk! ERRE teljesen felesleges gyermeket vállalni!

2024. jún. 3. 07:59
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

"Minél több engedményt kap az - átlagos - ember, annál pofátlanabb."

Ezt én is alá tudom támasztani. Dolgoztam olyan helyen, ahol elég alacsony belépési küszöbbel be lehetett jutni oda irodai munkára. Covid alatt volt full home office. Aztán miután beszüntették, az egyik ilyen totál lump semmirekellő munkája semmit érő nő kitalálta hogy ő továbbra is full ho-ba maradna, mert tököm tudja milyen problémái vannak. Gyakorlatilag szart se ért a munkája, nem is nagyon csinált szerintem semmit otthon. Majd pár hónap után bejött és még benyögte, hogy ő ilyen 50%-80% körüli béremelést szeretne mert neki négy szakmája van (műkörmös, turisztikai ügyintéző meg ilyen kaliberű semmik) és bárhol megkereshetne annyit. Aztán ezután már nyilván meg köszönték szépen neki a munkát.

2024. jún. 3. 08:30
 15/22 anonim ***** válasza:
77%

A gyárban a munkádért fizetnek.

Ha mást szeretnél csinálni, kérj szünetet.

2024. jún. 3. 08:30
 16/22 anonim ***** válasza:
86%
Rosszat tesz a munkamorálnak. Egyébként normális helyen nem szólnak azért, mert ránézel egy értesítésre, de utána nem azzal kell foglalkozni, hanem folytatni a munkát. Sokan nem képesek arra, hogy szünetre tartogassák az olvasgatást és az lesz belőle, hogy 5 percenként nyomogatja, mert az kellemesebb elfoglaltság.
2024. jún. 3. 09:43
 17/22 Szolovjov ***** válasza:
86%
Arra való 2 óránként a szünet. Egyébként abban a gyárban ahol dolgozom privát mobiltelefon használata tilos. Ha el akarnak érni valami nagyon fontos dolog miatt, meg lehet adni a sorvezetői telefon számát, azon kereshetnek. A telefonokon kamera van, amivel egy gyárból ipari titkokat lehet kilopni. Szóval érthető.
2024. jún. 3. 10:02
 18/22 anonim ***** válasza:
84%
1-2 pillantast meg elneznek nalunk is, de mikor 4 oran at kerestunk egy hiba forrasat, es darabokra szedtunk egy eleg komplikalt gepet, csak mert a kollega 2 tiktok video kozott rossz alkatreszt hasznalt fel, akkor nem csak a vezetosegnek van tele a hocipoje.
2024. jún. 3. 10:05
 19/22 anonim ***** válasza:
18%
Vagy csak utálják azt a Z-degenerációt, akik a telefonnal az ujjukhoz forrva születnek. Én is, pedig nem vagyok toborzó, HR-es vagy gyárigazgató.
2024. jún. 3. 10:30
 20/22 anonim ***** válasza:
68%
Eleve ott kezdődik, hogy normális helyen be sem viheted a magántelefont a csarnokba. Marad a táskáddal, a ruháddal és minden mással az öltözőben. Az üzemi területen csak a munkához szükséges személyzet és felszerelés lehet.
2024. jún. 3. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!