Mi a véleményetek erről? Láttatok már hasonló eseteket?
Figyelt kérdés
Eszembe jutott egy évekkel ezelőtti történet. Akkor a Dunántúlon volt dolgom és megismertem valakit, aki egy német tulajdonban lévő vállalatnál dolgozott. Elmesélte, hogy náluk minden dolgozótól elvárják, hogy jelentgessenek egymásról. Azt a munkást, aki ezt nem teszi meg, azt kirúgják. Legalább heti egyszer súgni kell, hogy X késett 4 percet a munkából vagy Z ezt mondta, K hibázott valamiben. Vajon ezt odahaza is megcsinálják, meg merik tenni a nyugati vállalatok, vagy csak itt, a lenézett "Kelet-Európában"?2024. jún. 2. 09:05
1/18 anonim válasza:
Ha ez így is van,a magyar vezetők találmánya lehet,de az egész hihetetlen számomra.
2/18 anonim válasza:
Jaj, de szép mese, a dunántúli gonosz német multik...
3/18 anonim válasza:
Hazudgálj még kicsit, hülyegyerek...
4/18 A kérdező kommentje:
#2-3: Nem mese, csak ti vagytok még gyerekek, akik nem sokat láttak-látnak a világból. Az illető sima, hétköznapi ember volt, amiről szó van, az mellékesen került elő, biztos vagyok benne, hogy nem kitaláció volt. Miért is találna ki valaki ilyet... Teljesen más kategóriában tevékenykedő másik német cégről is hasonló furcsaságokat hallottam.
2024. jún. 2. 10:36
5/18 anonim válasza:
Jól vagy Nyunyuka, fabulálj még kicsit.
6/18 anonim válasza:
Nálunk van ilyen és prémium jár a jelentésekért. Közlekedés.... Heti 1 az elvárás és aki a legtöbbet jelent, az pénzjutalmat kap.
2 éve dolgozom ott és kettő jelentést írtam, azt is azért, mert saját hibájából okozott késést más vonalakon is, így biztosan kiderült volna. Szóltak ugyan, hogy több kéne, de ennyi.
A kollegáim többsége viszont 1-1 kisebb hibázásnál is vérszemet kap és hosszú jelentést ír..
7/18 A kérdező kommentje:
Ez se semmi!
2024. jún. 2. 13:42
8/18 anonim válasza:
Ez hungarikum es helyi dontes. Meg keletbol is kuriozum.
9/18 anonim válasza:
#4: Ja, hogy te hallottad harmadkézből, meg biztos vagy benne bizonyíték nélkül, akkor az azt jelenti, hogy úgy van és mindenki hülye? Az igen?
Csak nem M1-en szocializált alföldi nyugdíjasnak tetszik lenni?
10/18 A kérdező kommentje:
#9: nem nyert. Nem vagyok nyugdíjas. M1-et meglehetősen keveset nézek. Nem harmadkézből származó infókról van szó. Ha valamivel még nem találkoztál, az attól még létezhet. Majd megtanulod.
2024. jún. 2. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!