Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bentlakásos tűzoltó iskola...

Bentlakásos tűzoltó iskola kisbaba mellett működhet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A párom nem szereti a munkáját. Diplomája van, de csak a gép előtt ül és sokat agyal rajta, hogy hiába tanult, meg keres viszonylag jól, de lényegében csak táblázatokat szerkeszt, ő nem egy ülő típus. Sajnos a főnökét se csípi, mert sose lehet vele beszélgetni, mert nagyon közömbös ember. Egy maga ül az irodában, egyedül szokott enni is és elég unalmas, monoton így egy nap. Igazából fáj hallani mikor mondja, hogy jaj mehet megint dolgozni ...meg milyen rossz volt a napja es hogy elpazarolja erre az életét.

Mindig is érdekelte a tűzoltóság csak a diplomája miatt nem akart váltani, hogy a polcon álljon.

Most erősen elgondolkodott rajta, viszont visszatartja őt is és engem is, hogy van egy jelenleg 4 hónapos babánk.. úgy tudom ősszel kezdődik a suli és 5 hónapos a képzés. A gond vele, hogy bentlakásos. :(

Én meg itthon vagyok a pici babával és úgy érzem segítségre és társaságra van szükségem, ígyis sokszor alig bírom kivárni, hogy munkából hazaérjen.

Az én családom messze lakik, oda nem tudok menni, mert orvos, védőnő meg hát minden babadolog ideköt, na meg van egy kutyánk is. :)

A párom szüleivel meg nem olyan jó a viszonyom, de ők közel vannak. Azt gondolom a gyermek nem emlékszik rá, viszont apukának se jó érzés ennyi napokat távol lenni. Úgy tudom hétvégére haza lehet menni. :)

Jó lenne néhány támogató szót hallani. Apukám mindig külföldön dolgozott így nyilván tudom, h 5 hónap nem tart örökké.

2024. máj. 31. 13:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
33%

#10: és most, hogy a "k*rvára megterhelő" táblázatkitöltősdije után egy nagy büdös lótúrót tesz arrébb otthon, felmerült, hogy valami agyrémhez asszisztálj?

Ez az ember egy vicc... szerintem neki most rohadtul kényelmes állapot, hogy a munkára tudja fogni, hogy ne legyen otthon.

2024. máj. 31. 23:28
 12/19 anonim ***** válasza:

"sógorom sokat cukkolja a párom, hogy milyen jól keres, mennyivel jobb neki"

Nagy kamu, hazudik. A vonulós tűzoltók lóphaszt se keresnek. Bár nem tom mely régióban éltek, ha nektek az jónak számít, akkor gyanítom vm BAZ megye, vagy hasonló pusztulat régió lehet :/

2024. jún. 1. 13:45
 13/19 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne a párod állása, viccen kívül mondom!
2024. jún. 1. 21:43
 14/19 A kérdező kommentje:

Borsod. Valóban nem keres sokat tűzoltóként. Maszekolgat és azzal kiegészít.

Párom logisztikai mérnök.

2024. jún. 3. 20:57
 15/19 anonim ***** válasza:

A tűzoltó munka mellett mindenki maszekol valamit hogy megéljen.

Én nem tartanám vissza a helyedben, menjen csinálja.

Végülis jelentkezett?

2024. aug. 19. 16:53
 16/19 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, hétvégére hazamennek a suliból. Majdnem egész decemberben a lakókörzetben gyakorlaton vannak, utána már csak vizsgáznak, így igazából csak 3 hónapot lennétek külön.
2024. aug. 19. 16:56
 17/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Igen utólag kiderült, hogy csak 3 hónapot lennénk távol.

Azóta végül úgy döntött nem jelentkezik, aminek őszintén nagyon örülök, mert nagyon rossz lett volna egyedül...

Egyébként azért nem jelentkezett, mert van egy két visszatartó tényező..

Nyilván minden munkának van előnye és hátránya aztán azt kell mérlegelni.

Előnye, hogy itt heti 2-3 napot kell dolgozni csak, sőt van olyan, hogy 1-et szabival, szabadnappal. Érdemben elég sok ideje lehetne otthon csinálni ezt azt.

Most nekem mindennap ugyanolyan. Mindegy nekem, hogy szombat vagy kedden dolgozik, de ha vissszamegyek dolgozni jobb lenne, ha hétvégén mindennap otthon lenne, főleg, ha mindennap 5-ig vagyok és alig vàrom, hogy együtt legyünk végre kicsiket.

Most a pénz részét nem nézem...

Azonban előfordul, hogy hétvége is rá esik, amit nem biztos, hogy cserélnek vele szívesen, a hétvége mindenkinek szent. Bár nyilván szabit tud kivenni.

Csak ő neki sokszor van programja hétvégén, amit fel kellett volna adnia ezért, ha épp ráesik.

Pl. focizik, vőfélykedik, zenél lagzikban

Az én családom messze lakik és 1 hóban egy hétvégét hazajárunk.

Most biztos nagyon jó lenne, de hosszútávon nem lenne jó.

Meg nehéz végig vinni egy egész napot egxedül.

Most rugalmasan dolgozik, nem mindegy, hogy tudja hozni vinni majd a gyereket.

Viszont sajnos az tény, hogy nem boldog, mert nagyon monoton, unalmas ülő munka.

2024. aug. 20. 23:45
 18/19 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Nekem egyik exem lett tűzoltó, őt az isten se tudta volna visszatartani.

De ő gyerekkorától önkénteskedett is.

Ha a párod is ilyen lenne ő is menne, de neki a család a fontosabb.

Talán nem is baj, mert lehet élesben nem bírná, és potyára dobta volna oda a képzés idejét.

2024. aug. 23. 09:32
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen.
2024. aug. 27. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!