Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Olasz szakacs uvolt, Hogyan...

Olasz szakacs uvolt, Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
Kulfoldon dolgozom egy Olasz etteremben. Minden este megtelik es forgalmas. ha kesik az etel, a vendegek panaszkodnak es mergesek , gazdag norveg vendegek. volt egy asztalom, rendeltek elo etelt, es foetelt. amint kiment az eloetel, kuldtem be afoetelt h kezdjek is, persze van bent kb 12 asztal blokja a konyhan nem kezdik egybol. 30 perc mulva rakderdeztem mi van a foetelel, nem is lattak a blokkot,kerdtem h kezdjek de akkor mar idegesen szoltam. utana kis vita h nem kuldtem be ablokkot stb, toltam oket h kezdjek es mentem vissza 5 percenkent. erre fel az olasz szakacs elkezd uvoltozni persze olaszul , en vissza uvoltok, erre jon felem a pizza lapattal. ra uvoltok h fejezze be , be lett kuldve a blokk nem csinlod, kezdjed. ez mar a 2. alkalom h uvoltozni kezd kb a semmibol es en nem hagyon vissza uvoltok h hagya abba es normalisan beszeljen. Erre jon a kollegaja h nagy a nyomas es toltam ot, es kiakadt. mondtam nem erdekel, rajtam is nagy a nyomas, akkorsem kell uvolozni radasul a vendegek mindent hallanak. hiaba beszelek ok ugy gondoljak a szakacs aki a kajat csinalja a pincer csak kiviszi o kussoljon es ne pofazzon. mintha ok magasabb rangban lennenek mert ok csinaljak az etelt. hogyan kezeljem ezt szerintetek? hagyam ra es ne is beszeljek vele csak munkarol vagy kiabaljak vele ha vitatkozik? managernek ha szolok ra szol de semmi nem valtozik max ideiglenesen, chef nek lejart a szerzodese, az egyik olasz szakacs veszi at afejet, ezert lett nagy a szajuk mert mar tudjak nincs it az igazi chef, egy kolega lesz a chef akivel barati viszonyba vannak az meg veluk lesz ha vita van nem apincerekkel.

máj. 28. 00:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%

rendelestöl szämitva 2 oräja van a konyhänak a rendelest teljesiteni.. az, hogy a vendeg rinyäl a värakozäsi idö miatt az teljesen normälis, ha valami gyorsat akar akkor egyen gepärdot...

a beugros csak kisegit nälatok, hogy a 2 teljes munkaidös ne usszon akkorät

amugy 2 szakäcsnak 4 keze van, lehet värni a csodät, de a jo munkähoz idö kell. Hidd el, te is sorra fogsz kerülni de ha van elötted 12x 6os asztal az 80 kajät jelent minimum... 80 kajät meg nem fognak kiszorni 20 perc alatt mert kb technikailag lehetetlen. föleg ha mondjuk az asztalok fele valami variäs pizzät meg variäs kajät rendel.

máj. 29. 12:33
 12/14 anonim ***** válasza:
79%
2 ora? Enni megyek, nem várakozni. Várjon a f**om 2 orat a kajára
máj. 29. 12:44
 13/14 anonim ***** válasza:
70%

@12 Melegkonyhän ennyi a tolerancia, utäna mär nem kerhet teljes ärat az etterem, hanem adnia kell ärcsökkentest...

Az ätlag ettermek etlaptol függöen fel, 1 ora alatt megcsinäljäk a rendelest, ha ezt nem tudod kivärni, mennj mekibe vagy BK-ba.

máj. 29. 13:04
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, én lelépnék erről a helyről. A problémamenedzsment egy külön szakma és kell hozzá a tulajdonos akarata is. Ezen a helyen a leírás alapján ez nincs meg, így változásra sem lehet számítani. Sőt, még talán rosszabb is lesz idővel.
máj. 29. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!