Mit tehetek ha ok nélkül fel jelentettek? (elvileg)
Sziasztok írok egy kisebb story t aztán hogy mi is volt
Vagyonőr-ként dolgozom. Adatott egy olyan kollégám aki elég butácska kicsit gyerek szinten ragadt srác nagyobb bajom nem lenne vele igazából.. adatott a story hogy egyszer esti műszakban voltunk és társkeresőzik mostanság minden munka nap (hiába szólsz főnöknek be van nyalva) rá tettem a kezem hogy xy dolgozzál ne csak telefonozz! Volt erre szemtanu is hogy nem bántottam na de én a kollégáimtól 3 nap mulva azt hallom munka közben hogy xy elment a rendörségre és fel jelentett engem munkahelyi bántalmazásért és 28.-án megy jegyző könyvet fel vetetni (elviekben)
Ilyenkor mit tehetek mert eléggé tanácstalan vagyok!
köszi az értelmes válaszokat előre is
B+,az én kollégáim közül még senki nem akart a rendőrségre menni!
Tehát valami van....
Elmész a rendőrségre. Aztán indítasz egy ellenpert rágalmazás miatt. Nagy valószínűséggel nem tudja igazolni a munkatársad az igazát.
A helyedben jó hangosan ecsetelném a munkatársad előtt, hogy nemsokára mész a rendőrségre egy ügyvédek. Akivel rögtön rágalmazási per indítottok el a feljelentőd ellen. Első körben 100 ezer forintos bánatpénzért és ügyvédi költségtérítésért pereltek majd.
Jókat irnak az előzőek. A feljelentésről annyit ha nincsvrajta semkilyen külsérelmi nyom akkor a látlelet alapján semki sem bizonyítható. Ha tényleg csak megérintetted nem is lehet semmikyen sérülése. Így semmi jogalapja a feljelentésnek. Gondolom be van kamerázva a hely ahol vagytok. Azon vissza lehet nézni, hogy mi történt?
Amikor megfogtad mondott neked valamit, hogy engedd el vagy veszekedett e miatt akkor?
Duke81
Semmit se mondott a srác csak tipikusan mosolygott azzal a fogyatékos nézéssel amit ilyenkor szokott előadni
Igen be van kamerázva ma fogom vissza nézetni mi is volt aztán ha így játszik a srác megy az ellen pereskedés
meg nekem az a vicces még hogy jaj ő 28 án megy vissza jegyző könyvet fel venni 🤦🏻♂️ hát de azt be jelentéskor szokták tudtommal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!