Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek, ha ezt nem tudom...

Mit tegyek, ha ezt nem tudom lenyelni?

Figyelt kérdés

Röviden:

Minap elmentünk kollègával ebèdelni. A munka kezdete nekem 7 óra volt, kollègának 10 kor. 11 kor nondtam neki menjünk el kajálni. Munka volt, haladtunk is vele, volt időnk, nem gondoltam hogy problèma lesz. 2 vezetőm volt bent, az egyikkel talàlkoztunk a kajáldában. Úgy voltam vele hogy ovodás szokás, nem izgat, úgyis itt van az egyik, jeleztem neki, igent is monditt mind a kettőnkre. 1 óra múlva lecseszett a másik főnök, hogy kollèga nem vette fel a telefont, amiben igazat adok neki, ès jogos, meg azèrt mert senki nem engedtek el kajálni. Ès állítólag a akitől elkêreckedtünk letagadta, hogy megkèrdeztem. Ezt nem nagyon tudom elengedni. Mindenèrt válalom a felelősèget, ha elkèsek, ha roszul csinálok valamit, ha elfelejtek valamit. De hazudott rólam....

2024. máj. 27. 06:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

11-14 ig van ebèdidő.

Csak azêrtszólunk, higy ha van fontos munka, amiről mêg nem tudunk akkor azt mêg mondják, ès megcsináljuk. Na most ezt tagadta le, mondván volt valami fontos. Ha mondja hogy xy van mêg ha 1 emberes akkor a 10 órási kollêga csinálja meg, ha 2 emberes akkor 2 en megyünk. Sanja mindig jöhet áru stb, azzal kezdeni kell valamit. Amúgy volt 1 dolog amit meg kellett csinàlnunk, de az du 1 re kellett...

2024. máj. 29. 00:20
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kérj tőle egy kis időt, és beszéljétek át, hogy ő hogy látja, mi történt. Mondd azt, hogy szeretnéd elkerülni az ilyen helyzeteket, és hogy miért nem szólt a fontos dologról, mikor ebédeltetek. Valószínűleg félrement a kommunikáció köztetek.

Én nem hiszek abban, hogy az emberek rosszindulatból hazudnak. A főnöködnek ugyanúgy van felelőssége és ugyanúgy vannak felettesei, mint neked, ezért neki sem segít a munkájában, ha hasraütésszerűen egy hazugsággal reagál egy ilyen helyzetben.

2024. máj. 29. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!