Munkahelyen beszólás miatt jobb lenyelni a békát?
Figyelt kérdés
Kolléganőm volt velem ma bunkó, és bár tudom, hogy ilyen a stílusa, de ma rosszul esett. Főleg az, hogy tán még neki áll feljebb, és nem is kért bocsánatot. Érdemesebb inkább úgy tenni másnap mintha mi sem történt volna?2023. márc. 22. 18:12
1/7 anonim válasza:
Igen, érdemes.
Az ilyen úgyse veszi észre magát. Te meg gondolom nem akarsz végeláthatatlan veszekedést.
2/7 anonim válasza:
Nem szabad a feszültséget szítani! Ezt még nem tanultad meg?
3/7 anonim válasza:
Szerintem először lenyelheted, de a 2.-nál már szólj rá, hogy normális stílusban szóljon hozzád.
4/7 anonim válasza:
a segítő válaszhoz nem árt tudni az alá/mellérendelt viszonyt..azontúl az sem mindegy mit tud rólad, ami irigységet válthat ki.
Bocsánatkérést nem szabad várni, mert az szart sem ér...a bocsánatkérés olyan mint a fing..elszáll, és kész..
Azontúl ha bájos vagy vele, máskor is bunkó.
Átnézni rajta, nem beszélgetni. Ennyi. Más, ha szalag mellett vagytok, vagy irodában szemben ültök
5/7 anonim válasza:
#2 kérjen elnézést, hogy él? Amit az egyiknek szabad, azt a másiknak is.
6/7 anonim válasza:
Mond legközelebb annyit, hog: "Köszönöm a bókot".
Ha merészebb vagy, akkor. "Köszönöm a bókot, ez inkább téged jellemez".
Nem érdemes hagyni, mert ma ennyivel "szúrkál", holnap már a 2*-esével.
7/7 anonim válasza:
Még ha egyszer-egyszer ilyen el lehet nézni mert mindenkinek lehet rossz napja,egyéb problémái de ha mindig ezt csinálja szólj vissza neki hogy Ő veled így nem beszélhet,nem tűröd el az ilyen bánásmódot.Elsőnek próbáld megértően,kedvesen mondani hátha észbekap de szerintem 10/9 nem olyan,utána menjen ami a csövön kifér,ne hagyd hogy becsicskítsanak.Főleg ha nem is főnököd csak munkatársad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!