Mi volt a leggázzab igénytelenség amit a munkahelyeteken tapasztaltatok?
Étteremben vagyok takarító.
A főnök kutyája bement az ételraktárba. Ja, és NEM mossa meg a főnök a zöldségeket. A mosatlan paprikát, uborkát, jégsalátát vágja fel salátának.
A belső udvarból nyílik a konyha, az ételraktár, italraktár, meg az étterem folyosója. A kutyák ebbe a belső udvarba végzik a dolgukat.
A főnök a budiban (is)
bagózik, minden nap tiszta hamu az egész fülke. Azon már meg se lepődök, hogy a WC kefét nem használja.
A konyhában a mosogató elé leterítünk egy szőnyeget. Ezt a szőnyeget egyik nap a száradó petrezselyem mellett találtam meg. A belső udvarban, egy szerszámos szekrényen.
Egész hétre 3 db mopom van a konyhára, vendégtérre, WC-re. Ugye a mosás pénzbe kerül...
21. Elképesztő! És még én vagyok beteg az OCD-mmel!
Most már tudom hogy TÖK normális vagyok és a világ beteg!
(De ezt eddig is tudtam!)
Kolléganő bszott nagy ikeás szatyrai, tele romlott, olykor több hetes kajával. És némelyiket nekiállt megenni, semmi baja sem lett tőle, ez a női Bartos Ista…aztán mikor meguntuk az állandó bűzt, kifolyt cuccokat meg hogy többszöri kérésre sem rak rendet, dobálja ki ezeket, akkor fogtuk és kikúrtuk az egészet. Persze halálra sértődött.
Másik kedvencem a kb 200 kg-os kollegina. Nem ez a fő baj vele, hanem hogy undorítóan büdös, izzadt, pállott szagú. Mondta is, hogy nehezen megy neki a tisztálkodás, hát marha jó…
Az első turnussal jöttek szerb és ukrán vendégmunkások, de látszott, nem nagyvárosiak, inkább tanyasi, falusiak. Sok nem ismerte az angol wc-t, vagy ráguggoltak a wc-re, de volt olyan, hogy a mosdóhelyiség sarkába fostak.
Piktogramokon mutogatták nekik, hogy kell sz@rni, és kezet mosni.
Agyiszint!
A vendégmunkások, főleg az elején nem tudták, mi az, hogy wc-zés után kézmosás. Sem a nők, sem a férfiak.
Meghatározhatatlan jellegű büdös cigit szívtak. Ma már kicsit kikupálódtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!