Mi volt a leggázzab igénytelenség amit a munkahelyeteken tapasztaltatok?
Eleve az, hogy nem szeretnek szellőztetni a kollégák. Főleg a nők fázósak ezért rohadnak bent a meleg, állott, fingszagú levegőben amit harapni lehet és nap végére tele van köhögve baktériummal.
Padlószőnyeg van és vannak kutyás kollégák. Tiszta mocsok már a szőnyeg, pedig pár hónapja kapott ipari takarítást.
Köszi, inkább maradok "beteg"! Emiatt a szociális kapcsolataimat is leredukáltam!
(Kinek hiányzik ennyi igénytelen paraszt?)
Az volt a nagyon durva/igénytelenség amit én láttam.
Cégnél egy 18 éves srác is dolgozott. Egyszer elmentem WC-re, az egyik fülkében vannak. Megkérdeztem, hogy ki van bent. Erre "mphmphmpm" választ kaptam. Benyitottam, és azt láttam, hogy a srác ki van kötözve, és be van tömve meg ragasztva a szája. Kiszabadítottam, és megkérdeztem, hogy jól van-e. Mondta, hogy ezek után nem nagyon, és elmesélte, hogy jött volna ki a WC-ből, mikor 2 20-as éveinek végén járó férfi bevonszolta, és megkötözték, meg ugye leragasztották a száját. Mentünk a főnökhöz, a két férfit kirúgták, és rendőrségi ügy is lett ebből. A srác felmondott.
(Szegény srác totál zavarban volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!