Az igaz, hogy kit kedvelnek vagy kit nem az elsősorban pofára megy?
11
És hasonlóan utálhatnak is annak ellenére, hogy jó vagy?
Tehát a jóságnak vagy rosszaságnak semmi köze ahhoz, hogy kit mennyire szeretnek vagy utálnak, mennyire fogadnak be vagy közösítenek ki?
"hasonlóan utálhatnak is annak ellenére, hogy jó vagy?"
Nem a #11-es vagyok. Kizártnak tartom, hogy "pofára" utáljanak. Azt el tudom képzelni, hogy nem, vagy nehezen fogadnak be, mert elsőre nem vagy szimpatikus, de utálni nem fognak.
13
De ha nem fogadnak be és ezt nem sikerült neked sehogy sem kitrükköznöd és még hónapok múltán is ugyanúgy nem vagy befogadva akkor viszont már átmegy a dolog közutálatba. Legalábbis én ezt tapasztaltam. Hogy rám fogták, hogy antiszoc vagyok, nem keresem a társaságuk stb, pedig csupán az volt, hogy hát akkor én is passzívan álltam hozzájuk (megvan rá a jogom). Ez meg ugye nem ér, a belilleszkedés kötelező, még ha valakit simán beengednek meg valakinek gyakran meg kell alázkodnia és vért izzadnia érte!
Utállak emberiség! Ismételten és végérvényesen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!