Nem akarok dolgozni menni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Bunkó kollégák, akik rajtam csámcsognak a hátam mögött, kinevetnek, mint ha valami óvodában lennénk, stb. Isten tudja miért...
Már ha kimegyek 2 percre a mosdóba, rögtön megszólal a fülesem hogy menjek vissza azonnal. Enni sem bírok normálisan és a szünetemet sem tudom kivenni. Robot munka a javából, nem csoda hogy nincs kedvem bemenni. Ez nem csak ma van így, hanem minden munkanap. Mit tegyek?
2024. máj. 15. 09:21
11/16 anonim válasza:
Pontosan ezért.
Ahol nem jó, onnan lépni kell. Azonnal. A valóság ez.
Minden más csak a fejedben van. Hogy máshol sem jobb, meg nehéz. Persze, hogy az. Sosem volt könnyű. De így leélni egy életet?
Biztos vagyok benne, hogy sok dologhoz értesz.
12/16 anonim válasza:
8: 20 perc az lópikula! Nem mindenkinek elég 1 db szendvics. És valakinek mindig nagyvécéznie kell evés után. Félóra az emberséges.
13/16 anonim válasza:
Szintén a váltást javasolnám! Nekem is, páromnak is volt hasonló munkahelye. Mindketten ott hagytuk az ilyet, csak az idegrendszered megy rá de az nagyon! Volt olyan, hogy üvöltve küldtem el az anyjába a vezetőséget.. nem volt jó. De legalább ex kolegák mesélték, hogy egy hétig remegett a paraszt keze az idegtől utána! 😁
14/16 anonim válasza:
Menj el egy egyetemre vagy amúgy maradnak ezek a ratyi helyek.
16/16 A kérdező kommentje:
#15, nem. Békés. Egy kutya.
2024. máj. 15. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!