Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bemehetek egy gyárba csak...

Bemehetek egy gyárba csak úgy, hogy napi bejelentve akarok mondjuk egy 8 órát dolgozni?

Figyelt kérdés

Vagy délelőtt vagy délután szeretnék dolgozni. Nem is a pénz a fontos most csak a foglalkoztatottság ameddig találok valamilyen munkát. Vagy ilyet nem lehet csinálni?

Vagy pl közmunkát vállalni?

18 éves vagyok

2023. szept. 4. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Napi bejelentésre nem jár tb, nyugdíj.
2023. szept. 4. 17:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen. Ha jól tudom a tb egy hónapra 10 000 forint körül van. Nem is a pénz lenne lényeg csak hogy dolgozok
2023. szept. 4. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Napi bejelentéses munkák általában nem annyira jók szerintem. Én is elmentem én hülye. Egy ingyen nappal be is húztak. Sajnos indokolatlanul von le pénzt a munkaerő közvetítés. Bár azt nem tudom te hova mennél lehet hogy ott tisztességesek. De én inkább soha többet napi bejelentés.
2023. szept. 4. 17:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt állítja benne van a szerződésben hogy levonhat de igazából nincs benne. Vagyis nem úgy ahogy állítja. Szóval jogtalanul vonja le.
2023. szept. 4. 17:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem jött be a napi bejelentés több okból sem.

Tűzoltásra jó, de hosszútávon nem.

Nekem volt olyan, hogy szar napom volt és nem mentem be, mert tudtam, hogy úgy sem lesz belőle semmi, max nem megyek többet egy olyan helyre amit amúgy is utálok. Egy munkahely esetén soha nem mernék ilyet megcsinálni.

Nincs szabadság, nincs táppénz.

És egy nagyon fontos még: nem vehetsz fel hitelt.

Továbbá az sem elhanyagolandó, hogy a napi bejelentés általában akkor van ha nem akarnak a beléptetéssel és a felmondással sz*rakodni mert olyan rossz a hely.

B verzió idénymunka, vagy ideiglenesen több munka pl. keletkezik rohadt sok selejt áru amit ki kell válogatni, de nincs rá kapacitása a dolgozóknak, vagy leltár.

Jót is írjak volt olyan gyár ahol 12 órán át kellett pakolgatni dobozokat egy gépből egy raklapra, nem az hogy nehéz de piszkosul monoton volt és álló munka. Nem dolgoztam volna ott, de 20-as éveim elején mint írtam ilyen tűzoltásra amég nincs semmi jó volt, de csak heti 2-3 napot mentem, mert amúgy nem volt valami jó. Ilyen diákmelónak fogtam fel.

2023. szept. 4. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Továbbá az sem elhanyagolandó, hogy a napi bejelentés általában akkor van ha nem akarnak a beléptetéssel és a felmondással sz*rakodni mert olyan rossz a hely.

Nagyon egyet tudok érteni. Ráadásul beszóltam telefonon hogy holnap már nem megyek. Szóval nem sunyi módon se szó se beszéd nem mentem. Erre le von 10000 forintot. Itt már a kilépés is pénzbe kerül. Leginkább átverős cégek használják ezt, hát ez már csalás. Szóval nem igaz hogy nincs következménye ha nem megy az ember, még ha szól tisztességesen akkor sem.

2023. szept. 4. 22:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet régen nem volt következménye de most már még nagyobb gcik lettek azóta ezek szerint.
2023. szept. 4. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!