Mit lehet ilyen kollégákkal csinálni?
Többségbe kerültek a nők a munkahelyemen,férfiként egy cégnél (HR-esek és bérszámfejtők) dolgozom. Viszont felcsesz már az, hogy napi szinten az a rutin, hogy azt kell kitárgyalni, hogy milyen színű a gyerek taknya. Aztán megy a pletyka, az ismerősök, rokonok, ki milyen körmöt/képet tett fel magáról valahova, majd a Zara, Sinsay, H&M és társai, hogy hol van akció, jó ruha és tudja a franc.
Már frusztrál, hogy ha nem vagyok ott, akkor engem ekéznek, mert a munka miatt nem tudok figyelni minden hülyeségre, és biztos antiszoc vagyok.
A legtöbb feladat ami ki van adva, vagy össze van csapva, vagy le van sózva másra,(rám) a fizetés után sírni persze az megy. Mit lehet ilyenekkel tenni?
Fú ez még nőként is idegesít. Nálunk az irodában vegyesen vagyunk, és mindig más asztalhoz kerülünk. Van, hogy napokig Pistike meg Pannika a téma, de ők már huszonéves "gyerekek".
Én egyszerűen berakom a fülhallgatót a fél fülemre, ga van pár szabad percem (pedig nem igen szabad nálunk), vagy úgy teszek, mintha olvasnék (de nem tudok a zsivalyban).
Szépen feszkelődsz kuoon irodába sakkozod magad vagy hasonlo. Ahol latszólag nem lehet mégis ugy alakul majd hogy vki pont elmegy felszabadul egy hely vagy akármi.
Keress magadnak vmi nyugidt pontot nyugidt szigetet bent vagy akár egy ffi kollegát akivek inkabb vagy mint ezekkel.
Nő vagyok, de a munkahelyre én is dolgozni járok, nem dumálgatni. És agyam elszáll, mikor alig lehet haladni a munkával, mert alig lehet odafigyelni, tőhangon azt ecsetelik, ki mit fog főzni, most épp mi baja a gyereknek/férjnek/feleségnek, tegnap épp min vesztek össze, stb.
És igen, én is szoktam velük beszélgetni, a dohányzóban, mikor pár óránként kimegyek elszívni egy szálat. De ha munka van, akkor arra szeretnék figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!