Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit érez egy futár, aki...

Mit érez egy futár, aki összefirkálja a liftet, hogy "hol a jatt" stb?

Figyelt kérdés

Rengeteg társasház liftje össze van karcolva, firkálva mérges futárok által, hogy " hol a jatt, 10% jat?? " és társaik.

Miért kéne bárkinek is jattolnia, főleg ilyen árak mellett? Úgy hogy a szállítási költséget is kifizettetik a cégek.

Szerintem legyen a magánügyük, hogy mennyiért és milyen feltételek mellett vállalják el a munkájukat.

Feltételezem így is jobban keresnek jatt nélkül is, mint egy tanár..

máj. 10. 09:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szarni az emeletes hazba belopodzo hajlektalanok szoktak... bar nekem volt olyan idos szomszedom is, aki a szarjat a kukaba tette. Abban a tarsashazban egyes lakasokba nem volt bevezetve meg a WC (8ker).
máj. 10. 23:34
 12/15 anonim válasza:
100%
Kezdjük ott hogy a futarárok magán vállalkozók már. Kapnak az étteremből egy fizetést, plusz mindegy egyes címre 500 Ft-ot felszámolnak. És az után adóznak. Kimegy 10 címre csak neki már az 5000 Ft a sima fizetésén kívül. És ezeken kívül is varjàk még a borravalót!!
máj. 11. 07:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én alapból nem adok jattot a futárnak, mert kihozza a kajám - ezért fizetik. Én sem tartom a markom a főnökömnek minden feladat után amit elvégzek hogy "hol a jatt?". Ha olyan feladattal bízok meg valakit ami komolyabb szakértelmet igényel, és ott mondjuk kapok én is valami extrát ( pl szervízbe viszem az autóm és extra gyorsan kapok időpontot, vagy a megbeszélt időpont előtt megérkezek mondjuk és fogadnak, vagy a megbeszélten kívül megnéz/megjavít mást is). akkor adok jattot. De ha mondjuk olyan étterembe megyek ahol a pincér extra kedves, maximálisan foglalkozik velem, és mindennel elégedett vagyok, akkor is adok jattot - függetlenül attól hogy a számla tartalmaz e szervíz díjat. Nem vagyok zsugori, egyszerűen csak azt gondolom hogy alap szolgáltatásért ne várjon senki extrát
máj. 11. 13:03
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt sem tartom amúgy kizártnak, hogy egy (magát poénosnak gondoló) fiatal firkált oda. Vagy egy olyasvalaki, akiben volt már valamilyen cucc, és éppen "jót" érzett.
máj. 11. 19:27
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
14: Na igen! Emlékszem még, gyerekkoromban (90-es évek eleje) a lépcsőházunkban valaki jó poénnak tartotta odafirkálni a működő csengőnk mellé, hogy "A CSENGŐ ROSSZ! Kopogni tessék!".
máj. 12. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!