Miért megy futárnak az, aki nem tud vezetni?
"Ha az befér az utcába, akkor a futárok miért nem jönnek??"
Erre a konkrét kérdésre keresed a választ?
Hát figyelj, az is lehet, hogy be tudnának menni ők is, csak nem engedi a főnökség. Lehet azt a "parancsot" kapják, hogy ilyen utcákba nem forduljanak be, hanem akkor menjen ki a sarokra a megrendelő. Végül is nem tudhatod, nem dolgozol ilyen cégnél. Ők is csak alkalmazottak.
Csak abból indulok ki, hogy nevelőapám kamionos, őt is irányítják, hogy itt ne fordulj be, arra menjél, erre kerüljél stb. Úgyhogy én azért nem ítélkezem.
Könnyen lehet, hogy azért nem mert pl nem szabad tolatniuk egyetlen utcában sem - ugyanis így sokkal könnyebb valaminek nekimenni, és kárt okozni. Egy furgonból nem látsz ki úgy, mint egy személyautóból.
Másrészt a futárok nem azért mennek futárnak tökéletes autóvezetök (átlagosnál nem jobbank), hanem azért, mert nem találnak más munkát.
Egyébként ha annyira probléma a csomag bevitele, megkérdezheted a futárt, hogy X összegért bevinné-e a lakásig. (Ingyen nem teszik, mert ez nem a munkájuk!)
Mankóval valóban az.
Én a helyedben már rendeléskor jelezném, hogy a lakásajtóig kérem az árut, ezért hajlandó vagyok felárat is fizetni (zsebbe vagy hivatalosan), ezt jelezzék a sofőrnek is. Ill. a sofőr amikor szól, hogy megérkezett, akkor neki is mondanám, hogy ez a külön igényem van, megfizetem, de tegye meg nekem.
Autód, vagy könnyen mozgó családtagod nincsen? Mert akkor jobban járnál, ha csomagpontra kérnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!