Mit érez egy futár, aki összefirkálja a liftet, hogy "hol a jatt" stb?
Figyelt kérdés
Rengeteg társasház liftje össze van karcolva, firkálva mérges futárok által, hogy " hol a jatt, 10% jat?? " és társaik.
Miért kéne bárkinek is jattolnia, főleg ilyen árak mellett? Úgy hogy a szállítási költséget is kifizettetik a cégek.
Szerintem legyen a magánügyük, hogy mennyiért és milyen feltételek mellett vállalják el a munkájukat.
Feltételezem így is jobban keresnek jatt nélkül is, mint egy tanár..
máj. 10. 09:39
1/15 anonim válasza:
És az, amelyik konkrétan a liftbe szarik? Nálunk azt csinálta...😂
4/15 anonim válasza:
Én oda írnám a firkálmánya alá, hogy "Te is kapsz fizetést b*meg".
5/15 anonim válasza:
Ez a "futár jatt" valami hungarikum? Vagy máshol is szokás? Itt felénk jönnek-mennek, nincs idejük a csomag átadása után sokatmondóan, markot tartva toporogniuk.
6/15 anonim válasza:
Náluk is bele van karcolva a liftbe ilyen szöveg egy futár által. Az ilyen ember alapból meg sem érdemli hogy jattot kapjon. Meg amúgy én sem értem, hogy miért kéne adni. Alapból a Foodorán minden drágább mintha elmennél személyesen az étterembe (ha jól tudom a magasabb ÁFA kulcs miatt de passz), és erre még felszámol sok esetben elég borsos kiszállítási díjat, meg rendszer használati díjat is. Örüljenek, hogy még egyáltalán rendelnek onnan az emberek a jelenlegi gazdasági helyzetben.
7/15 anonim válasza:
5: Itt Hollandiában is szokás, de itt már az online fizetéskor előre hozzáadod, ha úgy döntesz.
Neked hol van az ott?
8/15 anonim válasza:
Kutyát nem érdekli, mit éreznek, lehet hasznosabb munkát is végezni. Amit művelnek, sima rongálás, rajtuk is ugyanezt az eljárást kell alkalmazni.
9/15 anonim válasza:
Nem bizti, hogy ő írja ki, hanem inkább a fiatalok vagy drogos-alkesz csókák tesznek ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!