Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet tenni az ilyen...

Mit lehet tenni az ilyen férfi kollégával?

Figyelt kérdés

Alpjaraton egy kedves, mlndhatni normális 60+ férfiról van szó.

Nemrég dolgozom itt ennél a cégnél mint 24/N.

A kolléganőim ketten 30+ N.

Azt vettem észre, hogy ez a férfi kolléga folyamatosan heccel, dolgokkal. Félreérthetően beszél, ami annyira nem kínos mert hamar vége van a beszélgetésnek.

De konkrétan belépés után egyből lestalkolt Facebookon és kérdezte a páromról hogy "Xy Jól van? Megvan?"

Na ez itt már eléggé fura volt..

De igazából a legidegesítőbb az, hogy a kis irodámon van egy kis ablak, egy amolyan plexi. Ahol ha elhalad, van hogy percekig ott áll és bámul. Baromi idegesítő.. ráadásul hátborzongató.

Szó szerint irritál. De sajnos én próbaidőn vagyok és mindegyik nővel ezt csinálja, de inkább csak csipkalődik.

De a bámulás konkrétan idegesítő.

Amikor a hűtőhöz megyek is elkezd kb velem táncolni, oda sem enged. Elkepeszto az ember..

Nem tudom hogy tudnám finoman visszautasítani, de mások előtt nem szeretném

Én jönnék ki kínosan.

Én megertem hogy nincs senkije, de miért itt éli ki magát?

máj. 8. 20:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
10. Azért Mo-n ez azért nem járja.. xD
máj. 11. 11:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Amikor szorosan előtted áll, hirtelen felrántani az egyik térdedet.
máj. 11. 11:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem lehet, laptopok vannak az állványokon, nem lenne jó ötlet. Sorok között van a hűtő.
máj. 11. 11:44
 14/15 anonim ***** válasza:
akkor visszafordulsz és később mész a hűtőhöz.
máj. 11. 11:55
 15/15 A kérdező kommentje:
14. Igen
máj. 11. 12:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!