Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire jellemző az, hogy...

Mennyire jellemző az, hogy emberek ingyen dolgoznak napi 4-5 órákat is akár (nagyobb multik)?

Figyelt kérdés

Be vannak kapcsolva a Teams értesítések, és kollégák reggel 8-tól sokszor este 10-ig elérhetők, de úgy, hogy napi 8 órákat írnak csak be time sheetre. Nekem szigorú munka-élet egyensúly fogadalmam van arra, hogy napi 8 óránál többet soha nem dolgozom, ha pedig kell, biztosra vehetik, hogy percre pontosan feltüntetem a túlórát.

Emberekben miért van benne ez a rabszolgamentalitás?

2024. máj. 7. 22:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nevetséges ez az egész. Én mennék túlórába, de nem engedik.
2024. máj. 8. 06:02
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Meg sose találkoztam ilyennel. Melyik cégnél van ez? Segítsek menni munkaügyi bíróságra?
2024. máj. 8. 06:13
 13/15 anonim ***** válasza:
#5 ha jól értem, a kérdés azokról szól, akiket 8 órában fizetnek, de többet dolgoznak. Válaszodból kitűnik, hogy te főleg nem dolgoznál ingyen. Szóval gyenge kötekedési kísérlet.
2024. máj. 8. 10:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyébként pedig haladottabb kultúrákban már felismerték, hogy a munkateljesítmény nem egyenesen arányos a munkaidővel, sőt. Főleg egy kreatív szellemi munkánál. Abból napi 8 óra is sok, a kreativitásnak van egy határa. Lehet feszegetni a határokat egyébként, csak az az emberi minőség rovására megy. Aztán csodálkoznak, ha 40 éves korára annyira kiég, hogy egy nap felköti magát, "pedig milyen rendes ember volt".
2024. máj. 8. 10:24
 15/15 anonim ***** válasza:
91%

13 Egyáltalán nem kötekedésnek szántam csak rakjuk rendbe a dolgokat fejben. Sokan nem tehetik meg, hogy csak magukkal foglalkozzanak ha letelik a 8 óra.

Egyébként sok szarságot benyeltem én is 25 év munka alatt, volt sok túlórám, volt, hogy alig akarták kifizetni, mentem a pénzem után, stb.

Egyébként meg mondj már egy olyan embert aki önszántából szeretne ingyen dolgozni!?

2024. máj. 8. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!