Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha valaki felajánlotta, hogy...

Ha valaki felajánlotta, hogy beajánl egy állásra, elmondása szerint a múlt héten meg is tette, felesleges külön felhívni a HR-t?

Figyelt kérdés
A céghez a börzén megadták névvel és telefonszámmal a kontaktot, akit lehet hívni kérdés esetén. De egy közeli ismerős állítása szerint szólt az érdekemben.

2024. máj. 5. 10:37
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

Minimum öneletrajz akkor is kell es akkor azt kiveszik a többi közül elsőként elolvassák atrágják behivnak interjura

De ugy hogy csak egy nevet tudnak es semmi mást nem, hol végeztél mik a gyakorlataid hosszu vagy fovidtávutvesetleg diákmelot keresel e napi 8 vagy reszmunka tudsz e tulorazni bejáros lennél e vagy nem, esetleg c.gany vagy magyar srb, hát ismeretek nelkul rolad hiaba ajánlgat be bárki.

2024. máj. 5. 11:08
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Azért az állást pályázd meg a szokásos módon.
2024. máj. 5. 11:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Megpályáztam, online regisztráció, CV-küldés mind megvoltak.
2024. máj. 5. 11:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Talán annyi plusz infó, hogy már ott a börzén előre elnézést és türelmet kértek a sok jelentkezés miatti esetleges későbbi jelentkezésért.
2024. máj. 5. 11:20
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Ne hívogasd, így is épp elég kellemetlen mindenkinek. Hagyd, hogy csorogjanak a dolgok a saját medrükben. Egy hét még semmi iylen esetben
2024. máj. 5. 12:36
 6/10 A kérdező kommentje:

Kellemetlen? Ajánlottam már én is embert korábbi cégnél, illetve egyik barátom már-már üzleti szintre fejlesztette ezt.:D vagy 4-5 ismerősét vitte már be a munkahelyére. Nekem is csak azért nem tudott segíteni, mert nem természettudományos diplomám van.

Mellesleg magamtól is arra hajlottam, hogy felesleges. Itt csak véleményt kértem, amit ezúton is köszönök.

2024. máj. 5. 13:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, az uram-bátyám megoldjuk okosba,ki kinek a kije mentalitás,viselkedés. ezt ki kellene irtani.
2024. máj. 5. 13:31
 8/10 anonim ***** válasza:

#6: Na pont ezért kelletlen, mert önéletrajz alapján lehet be se hívnának.

Az, hogy valaki 4-5 embert beajánlott már, az nem jelenti azt, hog ymindet fel is vették és ez lenne az általános. Szerencsére kopik ki erősen ez a mutyi. De mindegy is, a lényeg, hogy ne ugrálj. Most te vagy az, akit úgy kell elsütni a kiválasztás alatt, hogy nem a legjobb megoldás.

2024. máj. 5. 18:37
 9/10 A kérdező kommentje:

Ó, arra nem kell külön biztatni, hogy ne csináljak semmit.:D

Magam sem szeretem ezt a módszert, de egyrészt nagyon jól fizetnek, másrészt az illető régebben is felajánlotta már, úgyhogy úgy voltam vele, hogy miért ne?

2024. máj. 5. 19:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Eddig minden helyemre saját erőből jutottam be. Ki tudja, lehet, semmi nem lesz a dologból. Ha meg igen, nem én leszek az első protezsált a világtörténelemben.
2024. máj. 5. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!