Bozont333 kérdése:
Megérné a közmunka?
Figyelt kérdés
Munka nélkülibe kell regisztrálni ha jól tudom, nem ez lenne az élet célom csak amíg indul az iskola ahova jelentkeznék addig keresnék pénzt2024. máj. 2. 16:21
1/8 anonim válasza:
Átmenetileg oké. Legalább a járulékokat fizetik utánad, pl TB
2/8 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy nem az életcélod. De ha egyszer belekerül az ember, megragadhat, és nehéz lehet kikecmeregni.
3/8 anonim válasza:
Nem értem, miért privát üzenetben írsz. Megértem, nincs pénzed. De a közmunkával belekerülhetsz egyfajta körforgásba. Sok hely nem vesz fel olyat, akinek közmunka a jelenlegi vagy legutolsó munkahelye. Érdemesebb inkább másfajta munkát keresni ideiglenesen, közmunkát csak akkor, ha tényleg nincs más.
4/8 A kérdező kommentje:
Sok helyre be adtam önéletrajzom nem hívnak
2024. máj. 2. 17:32
5/8 anonim válasza:
Átmenetileg jó, lesz valamennyi pénzed, TB-d. Ki lehet belőle szállni, az tuti, erre figyelj, bár érződik, hogy többet szeretnél az élettől:).
6/8 anonim válasza:
A semminél jobb.
Én is közmunkásként kezdtem, szereztem egy csomó hasznos szakmai tapasztalatot. Irodai közmunka volt amúgy. Aztán mikor hirtelen ember kellett, átvettek főállásba.
De ha nem is sikerült volna állandóra bekerülnöm, akkor is megérte volna a sok tapasztalat miatt.
Mert ugye előtte egy nullszaldós pályakezdő voltam.
7/8 anonim válasza:
Mennyit keres manapság egy közmunkás? Gondolom még mindig csak pár tizezret, én ennyi pénzért meg sem mozdulnék.
8/8 anonim válasza:
6: Az még a szerencsésebb eset, ha irodába küldik dolgozni. Rosszabbik (és gyakrabbik) esetben mehet levelet gereblyézni meg szemetet szedni alkesz prolik közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!