Szóljak be neki ?
Figyelt kérdés
Sajnos gyárba kényszerültem, de nem is ez a baj hanem ilyen közmunkás C nő igen elvan tőle szállva szóba áll vele pár magyar nő meg a kis főnök néha vele egy asztalnál eszik és igen pofátlan. Szerinte mindenki hülye meg buta, főképp a magyarokat szokta szidni.2023. máj. 15. 16:39
1/16 anonim válasza:
Hívj oda pár skinheadet hogy ráköszönjenek aztán majd nem mer rádnézni sem.
2/16 anonim válasza:
Egyértelmű hogy helyre kell tenni!
4/16 A kérdező kommentje:
Igen , én fiatalabb vagyok nála. De nagyon elvan már szállva magától aztán persze mint a többi C ő is lusta meg minden.
2023. máj. 15. 17:07
5/16 anonim válasza:
Nem tudom mennyivel vagy fiatalabb, de ne hagyd magad. Mondjuk az nem baj ha meg tudod magad védeni vele szemben, mert ilyenkor van hogy hajtépés lesz belőle.
6/16 anonim válasza:
Én nem mernék, ezekből a svédekből a nők is veszélyesek, simán szarrá verhet/késelhet hazafelé menet, akár a családjával együtt, akiket odarendel.. Esetleg a többi normálisabbal megpróbálnék összefogni, hogy közösen nyomást gyakoroljunk a vezetésre, hogy tegyék ki.
7/16 A kérdező kommentje:
Fehér nők haverkodnak vele :| Én sajnos a sok negatív tapasztalat miatt nem szeretem a C-ket nem baratkoznék eggyel sem de itt olyan hülyék dolgoznak hogy magyarnak képzeli magát aztán persze kiderült közmunkás volt.
2023. máj. 15. 17:38
8/16 anonim válasza:
Semmiképp ne hagyd magad, mert becsicskítanak. Állj ki magadért keményen!
9/16 anonim válasza:
Szerintem meg szedd össze magad és kerülj ki abból a közegből, szurkolok! :)
10/16 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van , amúgy ideiglenes a dolog. De ezen vagyok én is :)
2023. máj. 15. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!