Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az normális, hogy 260.000ft-bő...

Az normális, hogy 260.000ft-ből nem tudok kijönni, vagy valamit nagyon rosszul csinálok?

Figyelt kérdés

Házam hitelestől, rezsistől elvisz 55000ret

Autóm kb havi 30.000

Kajám havi 100.000

Telefon, internet, 30000

Ez idáig kb 215000, tehát havi 45000 maradna minden másra, szórakozás, ruházkodás, akármi... de már több mint 1 éve, egyszer nem maradt hó végére egy forintom sem...

Tehát én csinálok valamit nagyon rosszul? Vagy normális, hogy ennyi pénzből nem jövök ki?

máj. 2. 14:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Miért?mennyi a minimálbér?
máj. 3. 10:47
 22/29 A kérdező kommentje:
Azthiszem 177ezer
máj. 3. 14:48
 23/29 anonim ***** válasza:
de az exem takaritóként kap 160 ezret az hogy lehet?
máj. 3. 15:09
 24/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom biztosan, egyik haverom ennyit kap, csak abból gondoltam, mert azt szokta mondani, hogy minimálbért keres.
máj. 3. 17:04
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen hónapot tételesen végig kell vezess, abból össze tudod gyűjteni, hogy mi mennyire opcionális. Ne aggódj amúgy, az a bő mégegyszer ennyi, amit a rongy utakra, a szakadt egészségügyre meg a groteszkbe hajló hungaricum közoktatásra adományozol, már csak néhány felé oszlik, mire elveszti közpénz jellegét.
máj. 4. 12:48
 26/29 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy tudom pontosan, tételesen, hogy mire megy el, és, hogy mi az amire nem kéne költenem.

Telefonom tönkrement és cserénél behúzott az ügyintéző a csőbe, valahogy elbeszéltünk egymás mellett és nem figyeltem… telefonszámlám így lett 25000 még legalább 1.5 évre

+ exem után maradt annyi általa generált adósságom, amiből csak egy jóbarát segítségével tudtam kijönni, neki törlesztek még 1 év 3hónapon át havi 25000ret… ha a telefonszámlám az igényeimnek megfelelő lenne nem a legnagyobb csomag, + nem lenne ez a törlesztés, majdnem 40-el több maradna minden másra.

máj. 4. 15:27
 27/29 anonim ***** válasza:

1,5 év hamar eltelik, addig tanulj meg főzni, azzal sokat tudnál spórolni. Azt vedd, ami tényleg szükséges.

Időzözben meg keresgélj, hátha van jobban fizető munkalehetőség.

máj. 4. 15:44
 28/29 A kérdező kommentje:
Főzök, csak 195cm 110kg os izmos asztalos vagyok, kell a kaloria.
máj. 4. 17:18
 29/29 anonim ***** válasza:
Máskor dobj be egy kis cukrot ügyintézés előtt, és olvasd el, mit írsz alá, megéri! Békítő testületet be lehetne lengetni, hátha helyben megoldódna kötbér nélkül.
máj. 4. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!