Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy kezelnétek a helyemben a...

Hogy kezelnétek a helyemben a kollégámat?

Figyelt kérdés
Adott egy munkahely. Hárman dolgozunk együtt egy irodában.Ketten a másik kollégámmal jól kijövünk, tulajdonképpen mi dolgozunk.A harmadik kolléga lógós, bunkó stílusa van, nem szeret dolgozni.A főnökünkkel haverságban vannak, ezért neki mindent is szabad.Napközben kimegy a városba többször munkaidő alatt,de volt hogy az egyik kolléganőt kefélte minden reggel a belső helyiségben,mi meg dolgoztunk.Lebuktak,úgy tudtuk meg.Közben van felesége,most született nemrég a 2.gyerek.A felesége nem tud semmit persze.Nem is érdekelne,ez az ő dolga.Viszont alattomos,áskálódik,és most tudtam meg,hogy ki akart rúgatni,mert azt találtam valakinek mondani,hogy ő sosincs bent,alig dolgozik valamit.Ez nem tetszett neki,és árulkodott,el akarta intézni hogy kirúgjanak.Gyanús a fickó,hogy most is sántít valami hasonlóban.Nem mondhatnám,hogy jó a viszony,kollégák vagyunk,csak a szükséges kommunikáció van köztünk.Mások már azt mondják rá,hogy bolond,kibírhatatlan,beszélni se akarnak vele.Nekem meg együtt kell dolgoznom vele.A kolléga,akivel jól kijövünk nekem panaszkodik,de nem akar vele konfrontálódni.Segítsetek,hogy lehetne ezt a helyzetet megoldani.

ápr. 30. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy.

"Nem mondhatnám,hogy jó a viszony,kollégák vagyunk,csak a szükséges kommunikáció van köztünk."

Maradjon is így. Ne foglalkozz vele, meg azzal, hogy mit csinál, mit nem csinál. Amíg neked nem árt, addig törődj csak magaddal, a saját feladataidat lásd el és ennyi.

ápr. 30. 15:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagy mértékben hasonló szituban vagyok benne: ilyennel nem lehet mit kezdeni. A főnök hozzáállása is kellene a változáshoz úgy, hogy pl.: feladatok garmadát adja az ilyennek, és ha nem felel meg, akkor lapát.
ápr. 30. 16:10
 3/7 A kérdező kommentje:

2-es..

Hogy viszonyulsz hozzá? Próbálsz vele "barátkozni", vagy tényleg csak a legminimálisabbakat?

1-es..

Jó, persze igazad van. Csak kissé igazságtalan ez így.Aki becsületesen dolgozik,azt kikészíti egy idő után az ilyen ember.Nagyon nehéz.Nem akarok én foglalkozni az ő életével.Mondjuk munkaidőben neki is dolgoznia kellene,nem a kolléganőt ápolgatni szerintem.De hagyjuk.

Na és ha kiderül,hogy valóban kavart ellenem,és oda jutnánk hogy megfűzi a főnökünket,hogy vegyenek fel valaki mást helyettem,akkor mit és hogyan tennél? Simán nyelnél egyet és ennyi volt? Ő győzött?

ápr. 30. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt írtam, amíg neked nem árt addig ne foglalkozz vele. Nyilván ezzel már ártana neked, ezt ne hagyd annyiban.
ápr. 30. 21:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez a férjem???;-O

Priviben ird mar meg kb. hol van ez a munkahely vagy milyen. Nem fogok ra valaszolni, de nagyon erdekelne.

ápr. 30. 22:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Vagy totalisan ignoralni probalnam. Vagy valahogy igyekeznek masik irodaba menni. Ha nem szeretnetek konfliktust, akkor ezt ugy kozelitsetek meg, hogy ez a bizonyos kollega megerdemli a kulon irodat! Nyalnyalnyal. Es igy jobban jottok ki, mintha azt kernetek nektek legyen masik iroda 2 fore vagy hogy kiszurja es tovabb piszkálódjon, ha rajon te szeretnel elkerulni a kozelebol vavyis te es a masik munkatars.

Büdös is ez munkatarsad?

ápr. 30. 23:07
 7/7 A kérdező kommentje:

6-os..

A főnök nekem mondta egy ilyen összezörrenés után,hogy nem akarok egy külön irodába menni? A lógós a főnökkel nagy haverok. Gondolhatod....,ha a telefonban úgy beszél hozzá a lógós, hogy "te bu.i...", az meg csak neveti.

ápr. 30. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!