Hogy kezelnétek a helyemben a kollégámat?
Sehogy.
"Nem mondhatnám,hogy jó a viszony,kollégák vagyunk,csak a szükséges kommunikáció van köztünk."
Maradjon is így. Ne foglalkozz vele, meg azzal, hogy mit csinál, mit nem csinál. Amíg neked nem árt, addig törődj csak magaddal, a saját feladataidat lásd el és ennyi.
2-es..
Hogy viszonyulsz hozzá? Próbálsz vele "barátkozni", vagy tényleg csak a legminimálisabbakat?
1-es..
Jó, persze igazad van. Csak kissé igazságtalan ez így.Aki becsületesen dolgozik,azt kikészíti egy idő után az ilyen ember.Nagyon nehéz.Nem akarok én foglalkozni az ő életével.Mondjuk munkaidőben neki is dolgoznia kellene,nem a kolléganőt ápolgatni szerintem.De hagyjuk.
Na és ha kiderül,hogy valóban kavart ellenem,és oda jutnánk hogy megfűzi a főnökünket,hogy vegyenek fel valaki mást helyettem,akkor mit és hogyan tennél? Simán nyelnél egyet és ennyi volt? Ő győzött?
Ez a férjem???;-O
Priviben ird mar meg kb. hol van ez a munkahely vagy milyen. Nem fogok ra valaszolni, de nagyon erdekelne.
Vagy totalisan ignoralni probalnam. Vagy valahogy igyekeznek masik irodaba menni. Ha nem szeretnetek konfliktust, akkor ezt ugy kozelitsetek meg, hogy ez a bizonyos kollega megerdemli a kulon irodat! Nyalnyalnyal. Es igy jobban jottok ki, mintha azt kernetek nektek legyen masik iroda 2 fore vagy hogy kiszurja es tovabb piszkálódjon, ha rajon te szeretnel elkerulni a kozelebol vavyis te es a masik munkatars.
Büdös is ez munkatarsad?
6-os..
A főnök nekem mondta egy ilyen összezörrenés után,hogy nem akarok egy külön irodába menni? A lógós a főnökkel nagy haverok. Gondolhatod....,ha a telefonban úgy beszél hozzá a lógós, hogy "te bu.i...", az meg csak neveti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!