Kicsit átcsaptak a fejem fölött a hullámok, ti ezt hogy kezelnétek?
Felmondott a felettesem, és nincs ember a helyére ezért az egyik kollégám ideiglenesen irányítja a kis csapatot.
Azóta megváltozott a légkör, ha egyet hibázok, akkor utána folyton hibázgatok, mert a hülye megfelelési kényszerem gátol a normális munkavégzésben, mert úgy érzem a kollégámnak nem tetszik ahogy dolgozok. Minél jobban teperek, annál nagyobbakat bukok, már bemenni sincs kedvem pedig eddig örömmel jártam dolgozni.
Biztos ismeritek a dolgot, amikor leejtetek valamit és utána kaptok de levertek mást a kapkodásban stb.
Hogy nyugtassam meg magam? Bennem lenne a hiba? Szerintem a kollégám nagyon feszült a felelősség miatt amit a nyakába sóztak ideiglenesen, és kicsit ugye érzem rajtam csattan. De ha sikerülne kikapcsolni a pánik üzemmódot, ami miatt kapkodok, akkor szerintem jobban dolgoznék.
Kedvelem egyébként nagyon a kollégám, de most abszolút nem önmaga. Szerintem sok ez neki is.
Ti hogy kezelitek ezt?
Hát igen az lenne a legjobb, ha megnyugodnék, csak nem igazán tanultam meg kezelni az ilyesmit 🙂 megfelelési kényszerem mindig van, kicsit neurotikus vagyok, csak most hogy folyton mogorva velem a munkatársam, magamra veszem pedig szerintem csak marha ideges mert a nyakába akasztottak egy olyan munkát ami sok.
Valamiféle önnyugtató technika kellene, mert ez az első olyan munkahelyem amit szeretek, és rettegek hogy elveszítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!