Hogy kezelnétek egy olyan főnököt, aki szerint tudatlanok vagytok?
Hónapok óta kb. debilként vagyok kezelve.
Pl. Felteszek egy olyan kérdést, amire nem tudhatom a választ (hova mentette ezt és ezt a fájlt, amiből dolgoznom kellene) és erre kapok egy olyan választ, hogy mindjárt segít megoldani a feladatot, amiben nem kértem segítséget, csak a fájl helyét kellene megadni.
Ha meg ötletem van pl. három napja dolgozok egy feladaton és tudom, hogy a és b verzióban nem működik, ő akkor sem hiszi el, hogy a c-t kellene csinálnom (mert ő évek óta ezt csinálja, én meg csak pár hónapja kezdtem itt). Akkor sem, ha printscreenekkel és excelekkel bizonyítani próbálom. Utána elég sokszor az ő verziója nem működik, és akkor jön az általam javasolt c verzió, amit utána úgy ad elő, mint az ő ötletét és rettenetesen idegesítően elmagyarázza nekem, a főnökének, meg bárkinek, aki meghallgatja, hogy rosszul csináltam a b verziót, de ő javította c-re.
#2 Amúgy nem nyerészkedik rajtam, hisz ő is végigpróbálja ugyanazt és ugyanannyi munkája van vele, mintha nem lennék (kb. az én munkámat is megcsinálja duplán).
Annyi, hogy utána teljesen lehúz a többiek előtt, ami amúgy nem igaz, mert rendesen dolgozom. De még az értékelésembe is bekerült, hogy nem tudok önállóan dolgozni.
Ha csak szóbeli elismerés jár érte, akkor nem mindegy, hogy kié az érdem?
ha szerinte hülye vagyok, akkor nem tennék össze se a se b verziót, dolgozzon ő helyettem, addig nézek ki a fejemből. Pénzt a megszakadásért meg a lógásért is ugyanannyit kapok, akkor nem fogok törtetni a nagy büdös semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!