Miért terjedt el ennyire Magyarországon a mobbing?
Ez igaz,én is tapasztalom.Bárhová,bármely ágazatba is mentem,legalább 2-3 összeférhetetlen ember volt,akik csinálták a zűrt folyamatosan.
Lassan oda kéne már figyelnie a vezetőségnek erre,mert ez dollármillókba kerül számokban kifejezve a cégeknek,arról nem is beszélve,hogy pl Svédországban 2-3 év börtön is jár a bullyingért,szóval elképesztő,hogy Mo. miért nem foglalkozik a problémával.
Dehogy kerül dollármilliókba, nem büntetik ezért a cégeket.
Mert szerinted a jelenség csak akkor zavarja az embereket, ha mobbingnak és bullyingnak hívják, ha pedig zaklatásnak és fizikai/lelki bántalmazásnak, akkor azzal semmi baj? Te szerinted tényleg csak ennyi a bajuk az embereknek vele, hogy mi a megnevezés? Ezt te sem gondoltad komolyan.
#2: Mint ahogy írtam, ez eddig is megvolt, nem új jelenség. Hogy pontosítsak, nem csak magyar probléma, amcsiban sokkal elterjedtebb pl.
Az emberek mindig is szerették kirekeszteni, bántani a másikat, annak ellenére hogy a szóban forgó ember nem tett olyat amivel ezt kiérdemelte. Néha csak elég annyi, hogy valami miatt más az illető, nem is feltétlenül fizikailag vagy mentálisan, lehet nincsenek menő cuccai vagy nem ugyanazokat a dolgokat szereti stb. Az ember alapvetően egy agresszív faj, ha már a bőrszíned nem ugyanolyan mint a többieknek, simán lehetsz célpontja ilyesminek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!