Melyik munkát választanád? Ha csak ez a kettő munkalehetőség lenne. Lidl 3 órás vagy napi bejelentés 8 óra.
Lidl: 3 órásra ígértek kb.180000 gondolom bruttó, ha igaz májusi kezdés lenne, de olyan érzetet keltettek bennem mintha nem is kéne nekik dolgozó. Biztos, hogy nem csak 3 órát kéne dolgozni. És főleg nem kasszázni,mint állítják. Kifizetik nekem a többi órát? Oda-vissza út 1-1 óra buszhoz kötve.
Napi bejelentéses: 8 órás bejelentést ígértek, amúgy kb. 11 órát kell dolgozni napi 14000-ért. És ugye mindent nekem kéne fizetni a NAV felé. Ez vendéglátás lenne. Oda-vissza út 30-30 perc lenne.
3# Én is jobban örülnék, ha lenne harmadik, de ezt a kettőt is alig találtam zsákfaluban élek, de pénz nélkül se költözni, se jogsit meg autót szerezni nem tudok.
Ezelőtti helyen ahol dolgoztam a napi órabér kb.700ft volt, az azelőtti 1500ft elméletben, de gyakorlatban fél hónapot ingyen dolgoztattak és ez csak a fizetés kiutalásakor derült ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!