Mi alapján választanál több munkalehetőség között?
Ilyenekre gondolok: fizetés, utazási idő, munkahelyi környezet, munkaköri feladatok stb.
Mi az ami nektek a leginkább döntő lenne? 3-4-et felsorolhatnátok sorrendben!
Köszönöm!
1. munkakör /ha utálom amit csinálni kell, régen rossz, ezért ez a legfontosabb számomra./
2. fizetés /természetesen a bejelentést is figyelembe véve./
3. munkahelyi körülmények
4. útiköltség
5. munkatársak /próbaidő alatt ezért már mondtam föl. /
1. munkakör
2. munkatársak
3.fizetés
Az én tíz pontos listám:
1.Fizetés
2-10.Fizetés
épp most vagyok túl ezen a döntésen. Mivel gyerekeim vannak, fontos hogy ne 9-10 óra legyen a megszokott munkaidő és ne kelljen napi 2 órát bkvznom miatta. A sorrendem:
1. családi élet mennyire lehet kiegyensúlyozott a munka mellett (munkaidő, munkába jutás ideje)
2. szakmai szempontok. Legyen az elért pozíciószinttel egyenértékű a meló
3. fizetés
4. munkakörnyezet. Volt, ahova elmentem interjúra és már az iroda lepukkantságából lehetett következtetni, hogy nem komoly hely
5.szakmai előrelépés lehetősége. Vannak-e továbbképzések, személyes fejlődési lehetőségek.
Ha fizetés közel ugyanannyi akkor mi van?
De mondjuk az 1.helyen több a felelősség és az elvárás, de több lehetőség van tanulni. Rossz a környezet. A 2.helyen viszonylag kevés a felelősség, de nem sokat lehet tanulni. Jó a környezet.
1.fizetés
2. utazás
3. munkakör
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!