Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi az oka,annak hogy munkahely...

Mi az oka,annak hogy munkahelyen a főnök megtart egy gonosz,kétszinü,áskálodó,pletykás,lusta,nem dolgozó kolléganőt?A kollégenőre nagyon sokan panaszodtak már.Többen el is mentek már miatta,sőt olyan is vol,hogy a kolléganő rugatott ki embereket.

Figyelt kérdés
Főnök nem tesz semmit.Meg se hallja amit mondun.Egyik fülén be másikon ki.Pedig a vak is látja,hogy milyen ez a kolléganő.Mi tartja ott ezt az undok kolléganőt?

ápr. 20. 13:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
*hasonlóak
ápr. 20. 14:11
 12/28 anonim ***** válasza:
A főnökök ezeket szeretik. Mindig az van megtartva aki fúrja a többit.
ápr. 20. 14:18
 13/28 anonim ***** válasza:

12 Én sosem fúrom az embereket, de odafigyelek a "jellembajnokokra" ne magadból indulj ki.. Most sem én írtam ki ezt a kérdést. Én lereagálom-ha leakarom.

És totál felesleges az előadás-mert A-Z-ig hagytam megismerjen. Minden jó és minden rossz tulajdonságommal együtt pontosan tudja milyen ember vagyok.

ápr. 20. 14:23
 14/28 anonim ***** válasza:
van még valami? mert már unalmas az előadás.
ápr. 20. 14:25
 15/28 anonim ***** válasza:

13 nem is magamrol irtam te hulye.

Hanem en is látom amirol a kérdező ir es nem egy helyen. Mindig azok a bennfentesek akik kibeszélik a többit lehirdják a többit. Es mindig ezekkel spanolnak a főnökök leginkább.

ápr. 20. 14:36
 16/28 anonim ***** válasza:

Ez szinte minden magyar munkahelyen megjelenő tulajdonság, mindkét nemnél gyakori.

Pl.: a gonosz személy ismerősi körei miatt; vagy mert perre vinne mindent egy "ilyen"; vagy mert amúgy jó munkaerő vagy egy jobb tulajdonsága miatt tesz ilyet.

ápr. 20. 14:51
 17/28 anonim ***** válasza:

15

"13 nem is magamrol irtam te hulye."

Látom csúcsra pörgött az "intelligencia netovábbja":DD

ápr. 20. 14:55
 18/28 anonim ***** válasza:
Lehet jóban van a főnökkel, testileg is.
ápr. 20. 16:50
 19/28 anonim ***** válasza:
Eddig minden munkahelyemen volt egy ilyen. Maga a főnök sem bírta különösebben, sőt magában megvetette, de a legjobb spicli volt, ezért megtartotta és megtűrte.
ápr. 20. 17:12
 20/28 anonim ***** válasza:

18+19 Mindenki magából indul ki:D Szépen megmutattátok, hogy kik vagytok. És mindegyikötökre ez igaz és köztudott.

Az egyik fekszik, a másik spicli-igy van.

ápr. 20. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!