Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bekerültem egy munkahelyre,...

Bekerültem egy munkahelyre, de tele van mindenféle suttyó "Jóska, Pista" emberrel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy gyárban van a meló. A munkatársak 90%-a suttyó paraszt, egész nap megy a b*zdmeg, g*ci, b*zi ku*va anyád, fas*zopó, és hasonló trágárságok változatos tömkelege. A másik hogy tele vannak pitiáner problémákkal, amiket egész nap hallgathatok. A baj, hogy én még nem ilyen ember vagyok, egyszerűen bántja a fülemet ez az egész napos értelmetlen és céltalan beszéd. Értem én hogy el kell ütni az időt, de lehetne ezt kulturált formában is, csakhát ezek az emberek a kommunikáció ezen formáját nem ismerik.

Azt gondolom nem jó helyre kerültem, igaz, a kényszer hozott ide mert más munkát nem találtam.

Még csak 1 hónapja vagyok itt, de nem tudom meddig viselem el. Azt meg nem várom meg hogy én is ilyenné váljak. Van/volt más is hasonló szituációban közületek?

2024. ápr. 19. 11:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
78%

#16, pitiáner dolgok, ahogy írtam. Kivel mi van, mit csinált, mit mondott, stb. Számukra érdekes..

Pedig pont ezek lennének számomra érdekesek. Ebből derül ki mit szeretnek vagy nem, mit csinálnak szabadidejükben, mi bosszantja őket stb. Kicsit irigyellek hogy lehetsz köztük.

2024. ápr. 19. 13:42
 22/25 A kérdező kommentje:
#21, mindezt állandó panaszkodó jelleggel, és mindenki háta mögött.
2024. ápr. 19. 14:02
 23/25 Szolovjov ***** válasza:
70%
Érdekes. 20 éve tolom már a harmadik gyárban, sehol nem tapasztaltam ilyen társaságot. Gondolom sok ott a cigány nem?
2024. ápr. 19. 14:02
 24/25 anonim ***** válasza:
Mondj fel ha nem vagy elégedett
2024. ápr. 19. 14:17
 25/25 anonim ***** válasza:
14: Mert a zsidókra az a jellemző, hogy lökdösődnek a boltokban? Vagy mit értesz zsidó életforma alatt?🤔
2024. ápr. 19. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!