Bekerültem egy munkahelyre, de tele van mindenféle suttyó "Jóska, Pista" emberrel. Mit tegyek?
Egy gyárban van a meló. A munkatársak 90%-a suttyó paraszt, egész nap megy a b*zdmeg, g*ci, b*zi ku*va anyád, fas*zopó, és hasonló trágárságok változatos tömkelege. A másik hogy tele vannak pitiáner problémákkal, amiket egész nap hallgathatok. A baj, hogy én még nem ilyen ember vagyok, egyszerűen bántja a fülemet ez az egész napos értelmetlen és céltalan beszéd. Értem én hogy el kell ütni az időt, de lehetne ezt kulturált formában is, csakhát ezek az emberek a kommunikáció ezen formáját nem ismerik.
Azt gondolom nem jó helyre kerültem, igaz, a kényszer hozott ide mert más munkát nem találtam.
Még csak 1 hónapja vagyok itt, de nem tudom meddig viselem el. Azt meg nem várom meg hogy én is ilyenné váljak. Van/volt más is hasonló szituációban közületek?
4 Tanuld meg ignorálni a másikat ha nem tetszik a viselkedése.
Ha másoktól teszed függővé a hangulatod, akkor nem igen lesz munkahelyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!