Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bekerültem egy munkahelyre,...

Bekerültem egy munkahelyre, de tele van mindenféle suttyó "Jóska, Pista" emberrel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy gyárban van a meló. A munkatársak 90%-a suttyó paraszt, egész nap megy a b*zdmeg, g*ci, b*zi ku*va anyád, fas*zopó, és hasonló trágárságok változatos tömkelege. A másik hogy tele vannak pitiáner problémákkal, amiket egész nap hallgathatok. A baj, hogy én még nem ilyen ember vagyok, egyszerűen bántja a fülemet ez az egész napos értelmetlen és céltalan beszéd. Értem én hogy el kell ütni az időt, de lehetne ezt kulturált formában is, csakhát ezek az emberek a kommunikáció ezen formáját nem ismerik.

Azt gondolom nem jó helyre kerültem, igaz, a kényszer hozott ide mert más munkát nem találtam.

Még csak 1 hónapja vagyok itt, de nem tudom meddig viselem el. Azt meg nem várom meg hogy én is ilyenné váljak. Van/volt más is hasonló szituációban közületek?

2024. ápr. 19. 11:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Dolgoztam együtt ilyen emberekkel, nem vettem át a stílust, soha nem beszéltem ocsmányul előtte és azóta sem. De ki sem akadtam rajta, őszintén szólva nem is figyeltem erre, a mondanivaló többi részét értelmeztem és arra reagáltam és tök normálisan el tudtunk beszélgetni a legtöbb kollégával, jóban voltam sokukkal.

A (számomra) pitiáner problémákon nyavalygás viszont nekem is fárasztó, én olyan háttérből jövök, hogy nem kellett aggódnom sok mindenen, emiatt viszonylag pozitív ember lettem, ha van is problémám a megoldást keresem és nem rinyálok, de a b+-olós kollégák közül azért nem volt mind ilyen, főleg a fiatalabbakkal voltam jóban akik elvoltak azzal, hogy van egy kis pénz, de a jövő nagyon nem érdekelte őket egyelőre😃 Így kevesebbet panaszkodtak, de tudtunk poénkodni, hobbikról dumálni, hétvégéről, stb. Nyilván nem életreszóló barátságok születtek, de elvoltunk.

2024. ápr. 19. 12:30
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

11 Ott a pont, a komment elsőfelében.

Kérdező, nem vagy arra kárhoztatva hogy kommunikálnod kelljen kötelező jelleggel a kollégákkal egész nap. Ha együtt kell működni, azt meg lehet tenni úgy is hogy nem kezdesz el velük cseverészni. Ha tiszteled őket, akkor ők is tisztelni fognak, ezek után meg ne foglalkozz velük, hogy milyenek és hogy beszélnek, csak a saját dolgoddal.

2024. ápr. 19. 12:35
 13/25 A kérdező kommentje:

Nem csak a velük való kommunikáció során hallom ezt a beszédet, hanem ahogy egész nap egymáshoz is szólnak:

Pl "Szevasz baz*meg, hogy vagy te piszok ge*i? Az a mocsok Jóska megint nem csukta be normálisan azt a szájba b*szott ajtót, szétszop*tom a kur*a anyját is ba*d meg".

Es ezt sajnos nem tudom kikerülni mert a közvetlen közelükben tartózkodom.

2024. ápr. 19. 12:43
 14/25 anonim ***** válasza:

Ez olyan mint mikor bemegyek a multihoz összetapossák a lábam félre löknek ,nekem jönnek mert ennyire nem tisztelnek.

Erre csak annyit mondok én vagyok a hibás mert oda mentem mert oda ilyen közönség jár vásárolni ilyen alpári bunkó zsidó, cigány életformát tanultak?!

7-eske!

2024. ápr. 19. 12:49
 15/25 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, ezeken a helyeken jellemzően olyan emberek dolgoznak, akik eddig és előreláthatóan a jövőben sem fogják túl sokra vinni. A világból kb semmit nem fognak látni, az olyan dolgok, mint fine dining éttermek, személyi edző, minden ami ötszámjegyű kiadás alkalomadtán, abszolút elérhetetlen nekik
2024. ápr. 19. 12:57
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Fogd fel szociológiai tanulmányként amíg ott vagy. Én azt tenném.

Lehet máskor nem lesz lehetőséged erre. Én sem voltam még ilyen közegben. Érdekes lehet amúgy. Mi foglalkoztatja őket stb?

2024. ápr. 19. 13:12
 17/25 A kérdező kommentje:
#16, pitiáner dolgok, ahogy írtam. Kivel mi van, mit csinált, mit mondott, stb. Számukra érdekes, de amúgy érdektelen hülyeségek. Végzik emellett a munkájukat is, de én meg máshogy szocializálódtam, ha már bent vagyok a munkahelyemen igyekszek hasznosan tölteni az időmet, nem idétlen hülyeségekkel foglalkozni, és így esetleg ragad is rám valami amit később felhasználhatok előrelépési lehetőségként is. Így is sokszor a velem való foglalkozás (megfelelő betanítás) helyett egymással ökörködnek.
2024. ápr. 19. 13:29
 18/25 anonim ***** válasza:
48%

Túl sokra tartod ott magad. Ha téged betanítanak, akkor te ott ALKALMAZOTT vagy, téged ALKALMAZNAK, nem te vagy főnök, meg zöld fülű is vagy.

Ha jól értem akkor, ráadásul még csak nem is vagy rangidős.

Engedd el ezt, hogy kinek hogy kéne viselkednie, vagy ha nem megy, válts munkahelyet! Nincs több opció.

2024. ápr. 19. 13:33
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem kell bekerülni egy munkahelyre.
2024. ápr. 19. 13:35
 20/25 anonim ***** válasza:
17# Mondjuk egy gyárban engedd el az előrelépési lehetőséget. Nem mondom, hogy nincs ilyen, mert helyfüggő, de ritka, talán a kisebb cégeknél. 90%-ban külsőst fognak keresni a jobb pozíciókra. Ezt az ott dolgozók is pontosan tudják, nyilván ezért szarik mindenki mindenre, ezek a munkahelyek pont ennyire vannak, hogy kifizessék a bent eltöltött óráidat, semmi másra.
2024. ápr. 19. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!