Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Beszólt vagy túlkaptam?

Beszólt vagy túlkaptam?

Figyelt kérdés
Van egy kolleganőm akitől ver a víz mert állandóan rosszindulatúskodik (irigység miatt). Bár még így rajtakapni sose kaptam rajta h személyeskedett volna.Szóval 2 másik kolleginával bent álltunk a kávézó helyiségben és pont mögöttem volt a kávégép (kb 30 mp-re álltunk ott meg mert az egyikőjük mesélt valamit arra figyeltünk) erre az utálatos kolléganő jött be kávét főzni és így mondja miközben néz “Ide jönnék, ha beférnék/beférek, Kösz” valami ilyesmit. Na itt most engem le kövérezett?😂(nem volt rá példa korábban, fel sem jött témában) vagy csak a szituációra értette én meg túl kapom a sztorit? Bocs ha fura kérdés csak néha nem tudok normálisan gondolkodni amikor egy “utálómról” van szó. Több mint 20 év van köztünk, ez is egy ok hogy miért nem kedvel.
2024. ápr. 18. 11:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Még meg is köszönte nem?

Nem kell túl gondolni.

2024. ápr. 18. 11:51
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy lehet úgy utálod őt, hogy az összes ilyen elszólását torzítod és amúgy tök semleges veled...
2024. ápr. 18. 11:54
 13/16 anonim ***** válasza:
52%

Küldj egy képet és megmondom!!!

😛😛😛

2024. ápr. 18. 12:26
 14/16 anonim ***** válasza:
31%
A nő mondata csak őt minősíti.
2024. ápr. 18. 18:17
 15/16 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem csak így akarta kifejezni, hogy szeretett volna kávét főzni, és úgy álltatok, hogy nem fért hozzá a géphez. Az más kérdés, hogy a megfogalmazás kicsit történhetett volna máshogy is a részéről.
2024. ápr. 18. 23:47
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat.Kb leírtam a kérdést és már megbántam mert valóban hülyeség, csak kiakasztó napom volt akkor. Aki írta az edzőtermeset az beletrafált ugyanis járok terembe, javarészt S-es M-es ruhákat hordok és 61 kg vagyok :) azért nem kell elküldeni a búsba mert kiírtam egy kérdést, amit túlgondoltam. Kívánok itt minden válaszolónak fantasztikus hétvégét, /utálat menteset/ Légy kedves a világhoz és a világ is kedves lesz hozzád!:)
2024. ápr. 19. 12:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!