Felmondjak vagy ne?
Hogyan lehet dönteni ha teljesen tanácstalan vagyok? Jó ideje küzdök szorongással és depresszióval... sajnos a mai napig nem világos számomra mi okozz a bajt. Az életemben amit látok kép nem tetszik és egyetlen dolog van amin még nem változtattam a munkahelyem. Ez az egy "gomb" van amivel tudnék állítani az életképemen.
Egyébként unalmas a munkám, de elvagyok vele és könnyű és jol fizet, de már 9 éve itt dolgozom.
Hát így xd
Ha úgy gondolod hogy találsz az alatt az idő alatt amég kitartasz a félrett pénzedből akkor mondj fel. Ha nem, akkor ne.
Mi lenne az alternatíva?
Miért váltanál, ha egyébként nincs gond?
Mert nagyon szenvedek a szorongásos problémáktól. Már nyugtatot meg anti depresszánst irtak fel, de nem szeretnék ezekkel élni. Nem alszom jól évek óta... stb...
Az alternativa: nem tudom, most olyan állapotban vagyok h nem tudok ezen gondolkodni. Úgy érzem addig nem tudok tisztán látni amig itt dolgozom. Túl kényelmes itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!