Mit tegyek ebben a helyzetben? Felmondjak vagy ne?
Több, mint 7 éve dolgozok ugyanazon a munkahelyen. Már nagyon nem szeretek itt dolgozni, ki vagyok égve. A munka nagyon monoton és a több műszakos munkarend miatt már nem tudok éjjelente aludni sem, állandóan szomorú és depressziós vagyok.
Ha felmondanék, akkor az anyagiak meg vannak oldva. Nem szorulnék rá, hogy más eltartson.
Mindemellett azonban egészségügyi okok, iskolai végzettség, nyelvtudás miatt valószínűleg nem vagy csak nehezen találnék másik munkát. Ehhez kapcsódóan amiatt is félek, hogy mások elitélnek, ha munkanélküli leszek.
Az a megfigyelésem, hogy aki nagyon régóta van ugyanazon a munkahelyen - ahogy én is - az úgy érzi, hogy nehezen találna másikat - ahogy én is. Azonban ez nem a valóság.
Szerintem kezdj el állást keresni, akkor is elég felmondanod, ha találtál másikat.
"Mit tegyek ebben a helyzetben? Felmondjak vagy ne?"
Nem is fér hozzá kétség, ha az anyagiak egyébként meg vannak oldva hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!