Más munkahelyen is csak a szex a téma?
Állandóan ugratjak a fiuk a lanyokat mindenféle szexuális utalassal,ami nem lenne baj csak én ezekhez egyáltalán nem tudok hozzászólni mivel teljesen üres felesleges csevegésnek érzem. Nem nagyon van más munkahelyekről tapasztalatom,más helyen is csak a punci a kuki a gci meg a szex a téma?
Gyár, szóval nem tudom amiatt e
Nálunk a takarítást, főzés, unokák pelenkájának tartalmát, meg egymást beszélik ki. Én meg a falat kaparom unalmamban.
Nem is értem, hogy lehet ilyen marhaságokról beszélni. Jobb lenne, ha inkább csendben lennének.
Nehogy azt hidd, hogy egy diplomás munkahely feltétlenül jobb. Mérnökök között dolgozom, persze itt nem téma, hogy ki kivel dugott, nem böfögnek a képedbe, de kosz van, 0 higiénia, ha nem takarítanék néha, belefulladnánk a mocsokba.
Ezen kívül természetesen rajtuk kívül mindenki mindenben teljes inkompetens és hülye.
Van olyan kolléganőm, aki pozitívan még senkiről sem beszélt, 100 kg-osan mindenkit kritizál, kibeszél.
Egyébként meg igen. Voltam anno rakodó, diákként közmunkás is rövid ideig. Rakodóként én is nehezen viseltem a faék egyszerűségű sofőröket, akiknek semmi témája nem volt a dugáson kívül.
Gondolj bele, ezek az emberek nem is nagyon tudnának másról beszélni, hiszen alapszükségleteknek élnek, ahhoz már neveletlenek, egyszerűek, hogy felfogják, h nem illik ilyenekről beszélni.
21
Nálunk is ugyanez, irodán.
Na de szerintem jobb, mint a szex téma. Ezt gyerekgyűlölő gyerekmentesként mondom.
Elviselhetőbb a pelenka tartalma téma is, mint pl azt hallgatni hogyan dugtak tegnap/ A 'zasszony nem akar dugni, mert szerinte büdös, túrós a fxa apjoknak, nincs gusztusa hozzá/ rosszlányos kalandtúra beszámoló/ feldugott a zasszonynak egy kolbászt, uborkát, és azt hozta ma enni / milyen tág a puncija anyókának szülés után / stb
Ilyeneket hallgattam gyárban (porta, minőségellenőr, cnc gépkezelő munkakörökben dolgoztam gyárakban régen).
Nekem ezektől az életkedvem is elmegy. Igazi mizantrópot csinálnak azokból, akik nem ilyenek. 100x inkább hallgatom az unalmas/gusztustalan gyerekes sztorikat.
Irodai munka, diplomasok is vannak, es ropkodnek a szexualis toltetu beszolasok :D
Volt amikor ebed kozben magyarazta a csaj h neki hatrahajlo pnja van :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!