A barátom egész nap otthon dolgozik a laptopon, Exceleket búj és ennyi, ezért kapja a megdöbbentően magas fizetését, ezt szinte bárki megtudja csinálni nem? Minek ehhez bármilyen papír?
Valami alapjan ki kell szurni az embereket es szerintem a papir az jo szuresre, meg ez sem biztositja, hogy normlis embert fogsz talalni.
Amugy egyaltalan nem olyan “konnyu” munka es mi az egyetemen eleget szivtunk, hogy most jo munkank legyen. 3-6 ev tanulas es penzkidobas utan csak jarjon mar ennyi.
Erősen kammer a kérdés 😉🥱😉🥱
És te sem vagy nő, az fiksz.
Excelben lehet - kis túlzással - 8 általánossal elvégezhető feladatokat, nyilvántartásokat is végezni, sok ilyen feladatkör is van, meg olyan összetett kalkulációkat is, amikkel pl. egy vállalat teljes pénzügyi, bevételi, marketing stbstb. adatait tartják nyilván, elemzik stb. Ez utóbbi esetben a "bármilyen papír" nem az Excelhez kell, hanem ahhoz a munkakörhöz, amihez az Excelben végzett feladat szükséges.
Amúgy is értelmezhetetlen, hogy a "papír" kell a munkakörhöz - egy orvos vagy építészmérnök esetében még így is van, de nekem pl. közgazdász vállalkozásszervező szakos diplomám van, sem közgazdász, sem vállalkozásszervező nem vagyok, de egy csomó hasznos dolgot tanultam (meg haszontalant is, igen), amiket az azóta végzett pozícióimban (üzemeltetés, irodavezetés, ügyfél menedzser stb.) használok. De nyilván pl. a pénzügyi ismereteket, amiket 20 éve tanultam folyamatosan frissítenem kell, követni a szabályozás változásait stb.
Az Excel használata ettől tök független.
Barátod esetében neked kellene ezt tőle megkérdezned irigykedés helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!