Ki kapott már aktív korúak ellátását (foglalkoztatást helyettesítő támogatást)?
Semmi ilyesmi nem volt, egyszerűen nem volt munkám már régóta, semmi jövedelmem nem volt, a munkanélküli segély már nem járt, a lakást sem tudtam fenntartani. Bementem az önkormányzat szociális osztályára és megigényeltem minden lehetséges támogatást. A TB-re, gyógyszerekre, rezsire, és az aktív korúak ellátására is. Egy csomó papírt ki kellett tölteni. Annyi még, hogy előtte együttműködtem a munkaügyi központtal. Pontos részletekre már nem igazán emlékszem, mert nem mostanában volt.
#3-as és kérdező!
2013 óta nem az önkormányzat illetékes, hanem a Járási Hivatalnál kell igényelni ezt az ellátást.
Mit jelent az efo-s munka?
Köszi a válaszod!
Nálam is ez a probléma.
Egyszerűen lehetetlen megfelelő alkalmi munkát találni itt a fővárosban. Még 30 napra is. Mindenhova csak "nappalis" diákokat alkalmaznak alkalmi m.-ba, EFO-ba. https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!