Mi így lesz velem?
Figyelt kérdés
Csak sima érettségit szereztem, szerettem volna szakmát szerezni,de nem volt jogosítványom és autóm ezért nem tudtam volna eljárni mert az iskola csak estit indított. Aztán nem találtam munkát és munkanélküli lettem 2 évre mert a gyári munkára sem vettek fel, kamu szövegekkel utasítottak el. Ezután közmunkás lettem,de nem az utcát jártam. Most munkanélküli vagyok. Jogsi+kocsi nincs, szakma nincs, pénzem soha nem is volt. Ezek után úgy érzem,hogy alkalmatlan vagyok a létezésre is.2024. ápr. 8. 17:50
11/18 anonim válasza:
Ha tudsz németül, menj Ausztriába. Hotelcareer, hogastjob. Most lehet ajánlani az ápolóit, ha semmi affinitást nem érez a szakmához.
12/18 anonim válasza:
Ápolo az szar, sok munka keves penzert
13/18 Noren1989 válasza:
Unokaöcsém kb ugyanez, minusz az érettségi.
Anglia, vàgóhíd, és kb az enyém duplàjàt keresi.
50ezres nagysàgrend fontban.
14/18 anonim válasza:
Ja napi 12 ora rabszolga munkával ahol tonkremegy a dereka meg mindene
Biztos jo lesz majd öreg korába ha nem fog tudni megmozdulni mert ugy fog fájni a háta
15/18 anonim válasza:
Nem kell mindjárt vágóhídban gondolkodni. Már a konyhai kisegítő is egy emberibb munka, vagy takarítás. Ha nem tudsz még nagyon németül, ez egy jó lehetőség. Majd lehet feljebb lépni, pl. recepciós, vagy szakács is lehetsz, pincér, de csak ha szeretnél.
16/18 anonim válasza:
Ápolónak is inkább Ausztriába, Németországba, Svájcba érdemes menni. Szép dolog ez a hazaszeretet, de ha belerokkansz a munkádba, cseszheted. Márpedig itthon nem adottak a körülmények a biztonságos munkavégzéshez.
17/18 anonim válasza:
Találhatsz fizikai munkát, rabszolga munkát, éttermekbe étkezdékbe is van, hogy keresnek embert végzettség nélkül.
Szóval valamit muszáj lesz elvállalnod amíg legalább a jogsid meg nem lesz.
Írd le a fontossági sorrendet.
1. kell pénz - ezért valamit valahol dolgozni kell
2. leteszed a jogsit
3. kereshetsz olyan állásokat is ahol vezetni is kell.
4. lehet venni futkosós autót 200.000 ft-ért is, arra pont jó h munkába járj vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!