Mit jelent az, hogy az üzemorvos 3 hónapra hosszabbítja meg az alkalmasságot?
Ebben a cikkben olvastam [link]
De nem világos, hogy 3 hónap után mi történik.
Ha jól értem, ha az üzemorvos biztos akar abban lenni, hogy valaki foglalkozik az eü gondjával, akkor csak 3 hónapig érvényes az alkalmassági, 3 hónap múlva leletekkel megy vissza és akkor megint meghosszabbítja 3 hónappal és 3 honap múlva megint megy leletekkel vissza a beosztott és az üzemorvos meghosszabbítja 3 hónappal és így tovább?
Én tavaly nyáron jártam így, magas vérnyomás (bár nekem dokinál alapból magas), aztán mivel többször mérte már minden bajom volt.
Elmentem a háziorvoshoz több heti vérnyomás méréssel, felszaladt a szemöldöke, hogy mi baja az üzemdokinak, szerinte ez tök jó, aztán három hónap leteltével vissza az üzemdokihoz (ugyanazzal a papírral, amit a házidokinak vittem, hogy mértem a vérnyomást), mire neki szaladt fel a szemöldöke, mondván, hogy nála a tök jó nem itt kezdődik, de egye fene, és megadta egy évre.
Műtétből visszatért kolléganő is csak három hónapra kapta meg, szigorúan megszabva, hogy max mennyit emelhet, így is csináljuk a beosztást neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!