Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit jelent az, hogy az üzemorv...

Mit jelent az, hogy az üzemorvos 3 hónapra hosszabbítja meg az alkalmasságot?

Figyelt kérdés

Ebben a cikkben olvastam [link]

De nem világos, hogy 3 hónap után mi történik.

Ha jól értem, ha az üzemorvos biztos akar abban lenni, hogy valaki foglalkozik az eü gondjával, akkor csak 3 hónapig érvényes az alkalmassági, 3 hónap múlva leletekkel megy vissza és akkor megint meghosszabbítja 3 hónappal és 3 honap múlva megint megy leletekkel vissza a beosztott és az üzemorvos meghosszabbítja 3 hónappal és így tovább?

2024. ápr. 6. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én tavaly nyáron jártam így, magas vérnyomás (bár nekem dokinál alapból magas), aztán mivel többször mérte már minden bajom volt.

Elmentem a háziorvoshoz több heti vérnyomás méréssel, felszaladt a szemöldöke, hogy mi baja az üzemdokinak, szerinte ez tök jó, aztán három hónap leteltével vissza az üzemdokihoz (ugyanazzal a papírral, amit a házidokinak vittem, hogy mértem a vérnyomást), mire neki szaladt fel a szemöldöke, mondván, hogy nála a tök jó nem itt kezdődik, de egye fene, és megadta egy évre.

Műtétből visszatért kolléganő is csak három hónapra kapta meg, szigorúan megszabva, hogy max mennyit emelhet, így is csináljuk a beosztást neki.

2024. ápr. 6. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:
23%
3 hónap után újra üzemorvosi
2024. ápr. 6. 23:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az a jó,amit #1 ír. Nekem is sokszor volt, hogy magasvérnyomás miatt 3 hónap, de aztán leleteket vittem plusz háziorvos megírta, hogy semmi baj nincs a vérnyomásommal. Szóval utána egy évre adják meg rendesen. Esetleg, ha 1 év múlva megint találnak valamit, akkor megint 3 hónapra adják csak meg. Nekem ez addig volt, míg már felírták, hogy fehérköpeny szindrómám van, mivel minden lelet, amit vittem jó volt.
2024. ápr. 7. 08:49
 4/4 anonim ***** válasza:
A Satan nem engedheti meg maganak a varakozast. Mi csak paracsolunk. Kovetkezik a 2..
2024. ápr. 7. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!