Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A győri Audisok ilyenkor...

A győri Audisok ilyenkor miért nem tudnak sztrájkolni?

Figyelt kérdés

Az Audi egyik bedolgozó cégénél dolgozom, úgy dolgozunk, ahogy ők. Ha mondjuk egy hónapot állnának, akkor mi is állnánk. Most ez a csodás cég kitalálta, hogy augusztusig a szombatjaink is ugyanúgy 3 műszakban lesznek. Rohadtul nem örülök neki. Mi sajnos semmit nem tudunk tenni, mondhatni úgy kell táncolnunk, ahogy ők fütyülnek. Ha mondjuk valami belső hiba miatt megállítanánk a termelést az Audiban, mert nem tudnánk legyártani az adott alkatrészt, súlyos kötbért kellene fizetnie a cégünknek. Ettől a vezetőség nagyon fél.

Ilyenkor miért nem tudnak sztrájkolni az audisok, hogy ne legyen szombati munka? Miért csak akkor tudnak sztrájkolni, ha több fizetést akarnak?

2024. ápr. 1. 23:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

#9: Akkor is van 20 napod, az bőven több, mint 2 hét...

#10: Pont ezért másokat sem érdekel a te munkakedved

2024. ápr. 2. 09:44
 12/24 anonim ***** válasza:
En mindig kiveszek 2 heti szabit nyaron, nekem kell a 2 het, 1 het rovid
2024. ápr. 2. 10:01
 13/24 anonim ***** válasza:

"Engem nem érdekel más anyagi helyzete, nem az én dolgom"

Ugyanezen logika alapján másokat meg nem érdekel, hogy te szombaton kirándulni akarsz, nem az ő dolguk.

2024. ápr. 2. 10:15
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Globálisan nyakig szarban van a német autóipar (a VW csoport különösen) és ettől persze az egész beszállítói lánc is remeg hogy mit hoz a jövő. Szóval a "szabad szombat" miatti sztrájkban ne is reménykedj...
2024. ápr. 2. 10:41
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Te egy biorobot vagy egy bedolgozós cégnél. Ha nem tetszik a munkarend akkor ott is lehet hagyni a melót. Van 100 másik ember a helyedre.
2024. ápr. 2. 11:08
 16/24 anonim ***** válasza:

Ja akik kilépnek 2 heten belul

Ez mar nem a 90-es évek

2024. ápr. 2. 11:11
 17/24 A kérdező kommentje:
Hát sajnos el kell, hogy keserítselek, nem nagyon akar jönni hozzánk senki. A munkámmal pedig semmi gond nincs. Egyébként nem tudom, hogy mit álszenteskedtek, szerintem nektek sem tetszene, ha azt az időt, amit a családotokkal, szerelmetekkel, barátokkal tölthetnétek, munkával kell elbaszni. Gondolom ti is azok vagytok, akik a dohányzóban, öltözőben hőbörögtök, aztán meg amikor fel lehetne szólalni, fületeket farkatokat behúzva bújtok a másik háta mögé.
2024. ápr. 2. 12:29
 18/24 anonim ***** válasza:

En teljesen megertelek, nem egy munkahelyrol leptem mar ki a sok tulora miatt

De neked is jar szabi, legalabb 2 hetet vegyél ki nyaron

2024. ápr. 2. 12:35
 19/24 anonim ***** válasza:
Csakhogy nem baszol el semmivel sem több időt munkával, csak mert azt szombaton teszed, és nem mittudomén, szerdán.
2024. ápr. 2. 12:35
 20/24 anonim ***** válasza:
Na azé heti 1 szabadnap kur**va keves foleg 3 muszakba
2024. ápr. 2. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!