Angliában tényleg nem bírja sokáig az időjárást egy normális időjárásban felnőtt külföldi?
Figyelt kérdés
Mennyi ideig bírják? Elkerülhetetlenül beáll a depresszió?márc. 27. 15:29
1/9 anonim válasza:
Mi a 'normális'? Csak mert neked, meg egy brazilnak vagy egy mongolnak nem ugyan az.
A másik, semmi sem elkerülhetetlen, csak a halál. Engem pl. nem visel meg a borúsabb idő.
2/9 A kérdező kommentje:
1
Normálisan a napsütést értem, tehát ahol van elegendő napfény, esetleg évszakok. Az angol időjárás rendkívül ritka, ha nem egyedi.
márc. 27. 15:41
3/9 anonim válasza:
Sok országban Angliához hasonló az időjárás, az onnan érkezők bizonyára könnyebben bírják.
4/9 anonim válasza:
Bármeddig bírhatja akárki, és nem feltétlen velejárója az ottani éghajlatnak a ""depresszív hangulat. ( Azért nem írtam depressziót, mert az egy komolyabb betegség) Amúgy a térképen látszik, hogy nem olyan nagyon sokkal kevesebb a napsütéses órák száma. Németország, Franciaország, csehország, de szlovákia egyes részein is hasonló a napsütéses órák száma. Évi 1-2 hetes nyaralással ki lehet bírni. Meg alkalmazkodik is a szervezet idővel. Ha meg nem, amire kisebb az esély , le lehet onnan lépni. [link]
5/9 anonim válasza:
én a napsütéstől és a melegtől leszek depressziós, nem vagyunk egyformák
6/9 anonim válasza:
Olyan ez, mint bármi más környezeti dolog: faluról nagyvárosba kerülni, hegyek közül sík vidékre, stb. A többség többé-kevésbé képes hozzá alkalmazkodni és nincs nagy hatással a lelki jólétére, valaki meg sehogy sem tudja megszokni. Ha te a nyári 30 fokban érzed magad igazán elemedben, akkor valószínűleg gondjaid lesznek mondjuk a skót éghajlattal (Anglia, főleg London éghajlata nem különbözik annyira Nyugat és Észak-Európáétól. Hollandia, Németország északi része, Dánia, stb. eléggé hasonlóak)
7/9 anonim válasza:
Ez csak ilyen savanyu a szolo mendemonda. Meg nem olyan rossz az ido ahogy sokan eloadjak. Sok nemzetisegu kollegam van, egyik se depresszios az ido miatt, pedig vannak akik evi 500 napsuteshez vannak szokva.
8/9 anonim válasza:
Én Belgiumban èlek évek óta.Itt is sokat esik az eső,ès idegesít is.Egyszer emlèkszem két hétig folyamatosan esett,na akkor volt egy pont,amikor úgy éreztem,hogy teljesen kikészültem idegileg az időjárás miatt
9/9 anonim válasza:
Az túlzás, hogy olyan rossz idő lenne.
Norvégiában pl júniusban még hó van, meg télen alig pár órát van világos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!