Mi volt a legfurább/legszokatlanabb kérdés amit kérdeztek tőled egy állásinterjún?
#2 Hova felvételiztél, az 51-es körzetbe?:D
#3 Na erre mit válaszoltál?
15 éve életem első komoly állásinterjújára készülve rágugliztam, hogyan is megy az az állásinterjú. Olyasmikre voltam kíváncsi, hogy milyen feladatokat kell táblánál megoldani, vagy hogyan kell felöltözni.
Erre fel első körben szembejött, hogy meg fogják kérdezni, hogy mennyit akarok keresni. Akkor nekem ez teljes sokk volt: én mondjam emg? Miközben fórumokon próbáltam kideríteni, mennyit mondjak, akkor szembesültem az ilyen absztrakt, reakciófigyelő HR-es kérdésekkel, mint "milyen autó lennél", és társai. Na ezen már szétestem, mi a f.sz?
Végeredményben hajnali háromig gugliztam, minden létező szarságra volt egy válaszom. Teljes magabiztossággal beültem az állásinterjúre, mire a főnök leült velem szemben, mosolyogva rám nézett, és az mondta: halljuk, milyen kérdésed van?
Szexuális irányultság.
Másik helyen: ők azt hitték, hogy egy közeli-, hasonló nevű településről jöttem, mint ahonnan valóban jöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!