Mennyit osztasz meg a magánéletedből a kollégáiddal?
Sajnos én nagyon zárkózott vagyok. Utálok magamról beszélni. Annyit tudnak rólam, hogy van párom, de nem szoktam olyan dolgokat megosztani a munkahelyen, hogy milyen programokon vettünk részt, vagy épp gondjaink vannak stb.
Ti hogy álltok ehhez a témához?
N
Az előző helyen csak nagyon minimálisat osztottam meg magamról, a (magán)életemről, mert elég egy pletykás, rosszabb esetben, ítélkezős csapatról volt szó, ahol pillanatok alatt futottak körbe az infók, és mondanom sem kell, de a végére eléggé más formában hangzottak a dolgok.
Alapból sem szeretek magamról beszélni, korosztályomhoz képest is zárkózottabb vagyok, és meg is válogatom, kinek és mit mondok el.
A mostani helyen már annyi kontaktom sincs a többiekkel, mint az előzőn volt, itt akkora pletykaáradat sincs, de itt sem szoktam többet mesélni magamról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!