Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyit osztasz meg a magánéle...

Mennyit osztasz meg a magánéletedből a kollégáiddal?

Figyelt kérdés

Sajnos én nagyon zárkózott vagyok. Utálok magamról beszélni. Annyit tudnak rólam, hogy van párom, de nem szoktam olyan dolgokat megosztani a munkahelyen, hogy milyen programokon vettünk részt, vagy épp gondjaink vannak stb.

Ti hogy álltok ehhez a témához?

N

2024. márc. 21. 21:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Az előző helyen csak nagyon minimálisat osztottam meg magamról, a (magán)életemről, mert elég egy pletykás, rosszabb esetben, ítélkezős csapatról volt szó, ahol pillanatok alatt futottak körbe az infók, és mondanom sem kell, de a végére eléggé más formában hangzottak a dolgok.

Alapból sem szeretek magamról beszélni, korosztályomhoz képest is zárkózottabb vagyok, és meg is válogatom, kinek és mit mondok el.

A mostani helyen már annyi kontaktom sincs a többiekkel, mint az előzőn volt, itt akkora pletykaáradat sincs, de itt sem szoktam többet mesélni magamról.

2024. márc. 23. 15:30
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindig az aktuális kollégáktól függ. Én nem vagyok nagyon zárkózott ember, de kell egy olyan nexus, kapcsolat az adott kollégával, hogy a magánéletemről beszéljek, ill. van az a típusú ember, akinek semmit nem mondanék el, mert olyan (pletykás, felhasznál dolgokat ellened stb... tehát mielőtt beszélek bárkivel is ilyesmiről, meg kell ismernem). Ill. van olyan téma, amiről kollégával nem beszélek.
2024. márc. 25. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!