Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyit osztasz meg a magánéle...

Mennyit osztasz meg a magánéletedből a kollégáiddal?

Figyelt kérdés

Sajnos én nagyon zárkózott vagyok. Utálok magamról beszélni. Annyit tudnak rólam, hogy van párom, de nem szoktam olyan dolgokat megosztani a munkahelyen, hogy milyen programokon vettünk részt, vagy épp gondjaink vannak stb.

Ti hogy álltok ehhez a témához?

N

2024. márc. 21. 21:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%
Áthelyeztek egy olyan részlegre, ahol egyes "kedves" munkatársak összeülnek, és kibeszélnek másokat, köztük nyiván engem is. Ezt teszik naponta több órán át viccen kívűl. Nyilván emiatt senkivel nem osztok meg semmit, így is eleget pletykálhatnak rólam is.
2024. márc. 22. 01:39
 12/22 anonim ***** válasza:

Semmit

Dolgozni jarok be, nem a maganeletemrol beszelgetni

2024. márc. 22. 06:13
 13/22 anonim ***** válasza:
80%
Semmit. Többségükkel a kapcsolatot se tartanám miután felmondtam.
2024. márc. 22. 07:15
 14/22 anonim ***** válasza:

Attól függ. Van 2 db kollégám, akivel úgy őszintébb vagyok, ők a közvetlen szint, egyiknek komoly magánéleti dolgokat is elmondok, akárcsak ő.

De a 99%-al max a sablonos témákat érintem. Ha volt vm jó kirándulásunk, akkor elmondom nekik, hátha kedvet kapnak hozzá, amúgy házi kiskedvencek, munka ügy, stb semmiségekkel kimerülnek a témák.

2024. márc. 22. 07:30
 15/22 anonim ***** válasza:
50%
Hát azt nem mindom el hogy streaptase táncos voltam, 2 exem a sitten van és drogok miatt ugy diplomáztam le, hogy pl a védésen közben kint álltak a rendőrök is es azalatt volt nálam házkutatás, és azt sem hogy amugy azért nem tudtam tegnap bejönni dolgozni mert este váratlan elkellett utaznom 100 km-rel arrébb és valahogy másnap nem tudtam beérni a meloba onnan, meg azt sem hogy 4 millioy nézettségem van a neten fizetős kódolt már rég megbánt erotika oldalakon, hanem csak annyikat tudnak a magánéletemről kb hogy hetvégén takarítottam, találtam egy olcsóbb menüst, a 7 éves gyerekem színötös tanuló, és lenullázta egyszer a bankkártyám online videojátékra a hátam mögött.(rohannom kellett másnap a bankba hogy mit tudunk csinálni pánikba estem így szabit vettem ki es hirtelen pánikban őszinte voltam hogy miért is.)
2024. márc. 22. 08:47
 16/22 anonim ***** válasza:

Folyt A cégünk amúgy tartott flashmob táncot is. Arra keszultunj a kollegakkal, tanultuk a koegrofáriát(faék egyszerűt)és sok nevetes ment. Erre az igi megkerdezte tolem hogy na ilyen munkahelyem se volt még, igaz? (Nem persze, csak epp streaptase előadó voltam és rengeteg fellépésem is ez mellett..)de kedvesen csendesen azt válaszolt, nem még..:)

Vannak néha ilyen èrdekes szituk🤣

2024. márc. 22. 08:50
 17/22 anonim ***** válasza:
*azt válaszoltam
2024. márc. 22. 08:51
 18/22 anonim ***** válasza:
Normális kollégáim vannak, ennek ellenére nem beszélek a magánéleti dolgaimról. A főbb dolgokat tudják, a részleteket megtartom magamnak.
2024. márc. 22. 09:08
 19/22 anonim ***** válasza:

Csak annyit mondok el magamról a közvetlen kollégáimnak, amennyit szükségesnek tartok. A magánéleti dolgaimról senkinek semmi köze. Megkérdezik, hogy van-e barátnőm, a válaszom hogy igen, és itt a ezt a témakört részemről le is zártam.

Minél többet tudnak rólad, annál nagyobb rá az esély, hogy pletykálni fognak rólad, ez meg már senkinek nem jó. Szeretek újembereket megismerni és beszélgetni velük, de magánéletem az már Tabu. És, ez, így van rendjén!

2024. márc. 22. 19:03
 20/22 anonim ***** válasza:
#15 ne itt almodozz xd
2024. márc. 23. 02:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!