Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ezt csinálnád így?

Ezt csinálnád így?

Figyelt kérdés

Kettő munkád van. Mindkettő közel 1 és 4km.

Az egyik 8órás, a másikat te osztod be ( de mivel 4re kész vagy, a másikra is jut napi 2óra kb), ebbe már sok idod energiád es penzed van. De a szerda du. és a vasárnap szabad lenne.

A párod támogatna és segítene

2024. márc. 18. 18:12
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Úgy értve hogy otthon mindent megcsinálok így hazajőve pihenhet
2024. márc. 19. 17:44
 12/23 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább cseréljetek, te dolgozz két helyen napi 10 óra plusz bejárással, neked legyen néha fél óra szabadidöd, ha szerinted annyira jó ötlet.!
2024. márc. 19. 18:06
 13/23 A kérdező kommentje:
Milyen bejárás?? - az egyik 800méterre van a lakasunktól, a másik 4kmre, kb 5perc kocsival
2024. márc. 19. 19:01
 14/23 anonim ***** válasza:
Azért ez a napi 10 óra még nem feltétlenül az apokalipszis maga... Ha kell a pénz, simán ki lehet bírni (legalábbis egy ideig), pláne, hogy ülőmunka.
2024. márc. 19. 20:35
 15/23 anonim ***** válasza:

Ha csak elenyésző összeg lenne akkor a párom támogatása ellenére sem csinálnám. Hiába szeretné a párom, hogy több legyen a bevételünk, de az egészségem és a kipihentségem fontosabb, mint a pénz.

Ha mégis annyira kell a pénz akkor úgy szervezném a munkát, hogy én is meg a párom is különmunkázzunk egy időben. Majd a szabadidőnkben az otthoni teendőket együtt végeznénk el.

2024. márc. 19. 20:42
 16/23 A kérdező kommentje:
Most is pl holnap holnapután délután itthon lesz
2024. márc. 19. 22:33
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor te vagy a nő és a párod a férfi. Te azt szeretnéd hogy a párod többet dolgozzon a pénz miatt. Cserébe meg te viszed a háztartást.

Próbáljátok ki fordítva! Te mész el 8 óra munka után másodállásba és a párod csinálja a háztartást és persze lelkileg támogat téged. Ugye már nem is olyan fontos az a másodállás

2024. márc. 20. 06:58
 18/23 anonim ***** válasza:

"pláne, hogy ülőmunka"

Próbáld ki egy hétig az "ülőmunkát" úgy, hogy egész idö alatt koncentrálni, gondolkodni kell valamiken, rájössz, hogy legalább annyira fárasztó, mint a fizikai munka, viszont sokkal nehezebben tudsz utána regenerálódni

2024. márc. 20. 07:19
 19/23 anonim ***** válasza:
#18-assal egyetértek, ülőmunkát végzek és délutánra iszonyúan elfáradok, egész nap agyalnom kell, koncentrálni, sokszor órákig nem tudok felállni a géptől, ez nem olyan kellemes, mint azt sokan hiszik. Persze nem lesz tőle sáros az ember és nem megy tele a haja porral, mint a szobafestőknek, de az irodai munka túlságosan le van nézve, pedig nem csak az jelenti az irodai munkát, hogy Micike két aktát arrébb tesz egy nap, vannak olyan munkakörök, ahol iszonyúan el lehet fáradni estére.
2024. márc. 20. 07:57
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem kipróbáltam, hanem csináltam kb. 15 évig, irodai szakmai asszisztens voltam. Most fizikai munkát végzek 3 éve, nem mondom, hogy az ülőmunka nem tud elfárasztani, de azért a különbséget zongorázni tudnám.
2024. márc. 20. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!