Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennél ilyen helyzetben?

Mit tennél ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Elég hosszú sztori, megpróbálom zanzásítani.

Van egy kolleganő, aki nagyon tetszett nekem, egyszer találkoztunk is... Aztán sajnos bele is szerettem. Volt egy összezördülésünk, de aztán bocsánatot kértem, és megbeszéltük a dolgokat.

Tulajdonképpen annyiban maradtunk, hogy ő már nem akar velem többet találkozni úgy, hogy én bele vagyok zúgva, de odabent még beszélgethetünk... Egy jó darabig egész jól megvoltunk. Figyeltem rá, hogy ne menjek az agyára, de jó volt olykor-olykor dumálni vele. Aztán egy idő után megváltozott, távolságtartó, sőt később egyenesen bunkó lett velem.

Mint később kiderült, egy másik kolleganő, akinek beszéltem rólunk, hazugságokat mondott rólam neki.

Azt a kolleganőt egyszer elhívtam pingpongozni, mert jót dumáltunk. Tudtam, hogy van palija (aki mondjuk nős). Ő azt hazudta rólam, hogy randizni hívtam, és amikor visszautasított, akkor én "durváskodtam" vele. Mondom, ebből semmi sem igaz, illetve annyi, hogy elhívtam, de nem randizni.

A kolléganő, akibe szerelmes voltam aztán egy olyan kolleginának pletyizte el ezt az egészet, aki jóban van velem. Tőle tudok erről az egészről.

Az a helyzet, hogy már odáig szövődtek a pletykák, hazugságok, hogy én azzal a nővel is erőszakos voltam, akibe szerelmes voltam. Meg hogy úgy nézek rá, mintha meg tudnám ölni, és hasonlók...

Pont én, aki a légynek sem tudna ártani...

Szerintem felesleges ecsetelnem, mennyire fájt ez az egész.

A hazudós kolleginával azóta egyáltalán nem beszélek, köszönni sem tudok neki...

A másikkal köszönőviszonyban vagyunk, de ezenkívül ő levegőnek néz engem.

Engem borzasztóan zavar, hogy igazságtalanul lettem elítélve.

márc. 16. 20:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10

Nem

1. Akibe szerelmes voltam, az visszautasított

2. Én jóval egyszer megkérdeztem egy másik kolleganőt, hogy lenne-e kedve pingpongozni.

3. Akivel jóban vagyok, azzal tulajdonképpen barátok vagyunk. Mindig őszinték vagyunk egymással. Ő ezért egyből hozzám fordult, amikor hallotta, mit pletykálnak rólam. Vele továbbra is jó a viszonyunk. Miért is ne lenne? Ismer engem, tudja, hogy semmi sem igaz abból, amit rólam pletyiznek.

márc. 16. 23:06
 12/16 A kérdező kommentje:
*jóval KÉSŐBB
márc. 16. 23:06
 13/16 anonim ***** válasza:
94%
Ezek nem egészséges munkahelyi viszonyok.
márc. 17. 04:24
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
De mit varsz, amikor a fel ceget kiprobalod? ;-)
márc. 17. 13:23
 15/16 anonim ***** válasza:
68%

Huh, kemény sztori,hallod. Ettől még miért ne lehetne munkahelyen ismerkedni? Most mindenki eleve mondjon le arról hogy talál egy hozzávaló rendes párt a munkahelyén, csak azért mert néhányan imádnak hazudozni?

Azt viszont nem értem, miért nem próbáltad meg tisztázni ezt az egészet azzal a csajjal,aki tetszett neked. Pl azt hogy konkrétan hol eroszakoskodtal,mivel vádoltak ,ping pongozas közben?

márc. 17. 18:47
 16/16 anonim ***** válasza:
47%
Kerdezo, keress masik gyarat magadnak, neked itt mar lealdozott. Nyilvan nem veletlenul allnak hozzad ugy a lanyok, ahogy. Es, ha a gyartosor mellett ismerkedsz, szamits erre es a pletykakra. ;-)
márc. 17. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!